O televiziune Discovery se relansează pe 1 decembrie

O televiziune Discovery se relansează pe 1 decembrie
Publicat: 27/11/2014, 14:52

Relansarea televiziunii Discovery HD Showcase în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) începând cu 1 decembrie a fost anunțată, joi, de Discovery Networks, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Schimbarea va aduce un nou logo, o nouă identitate vizuală on-air, iar telespectatorii se vor putea bucura de o grilă extinsă de programe în exclusivitate ce pot fi urmărite doar pe această televiziune, dar și de cele mai îndrăgite emisiuni difuzate pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science și, mai nou, pe TLC și ID Xtra.

Potrivit comunicatului, noua televiziune, prezentă în peste 120 de țări din regiunea EMEA, precum România, Polonia, Rusia, Benelux și Portugalia, își schimbă denumirea în Discovery Showcase HD, subliniind astfel legătura strânsă cu programele-cheie din portofoliul Discovery Networks, difuzate în format HD.

„Sunt convins că fanii programelor de non-ficțiune de calitate, care își doresc totodată o claritate totală a imaginii și a sunetului se vor bucura pe deplin de noul Discovery Showcase HD. Urmărind acest canal, vor descoperi emisiunile palpitante de pe Discovery Channel, lumea absolut fascinantă de pe Animal Planet și răspunsuri la întrebările fundamentale despre Univers prin intermediul programelor de pe Discovery Science. În plus, începând cu 1 decembrie, telespectatorii vor putea cunoaște poveștile extraordinare de viață de pe TLC sau vor putea investiga intrigile și misterele de pe ID Xtra. Totul în format HD”, a declarat Unai Iparragirre, director of passion brands, Discovery Networks, EMEA.

În ceea ce privește noua identitate vizuală on-air, programele difuzate pe Discovery Showcase HD vor avea o serie de logouri animate, endboard-uri și bumpere, care îi vor ajuta pe telespectatori să recunoască mai ușor proveniența programelor respective, fie că sunt de pe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, TLC și ID Xtra sau sunt difuzate în exclusivitate pe Discovery Showcase HD.

Pe lângă seriile preferate ale telespectatorilor din portofoliul Discovery, grila de programe Discovery Showcase HD va include și emisiuni în exclusivitate, precum: „Alaska Monsters”, „Cold River Cash”, „Beasts of the Bayou” și „Billy Bob Gag”s to Riches”.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, principala companie Pay-TV (televiziune cu plată, n.r.) din lume, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii. Discovery Networks CEEMEA le oferă oamenilor posibilitatea de a-și explora universul și de a-și satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science și Discovery HD Showcase, dar și prin intermediul unor produse și servicii comerciale și educaționale. Programele Discovery sunt difuzate în 19 limbi, ajungând la peste 261 de milioane de abonați din 105 țări, de pe trei continente.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția