Obiecte de recuzită din celebrul serial „Friends”, printre care pinguinul lui Joey și canapeaua, scoase la licitație

Obiecte de recuzită din celebrul serial „Friends, printre care pinguinul lui Joey și canapeaua, scoase la licitație
Publicat: 20/11/2019, 13:13

În luna septembrie, s-au împlinit 25 de ani de la debutul serialului pe micile ecrane. Continuând seria de evenimente care au marcat aniversarea, producătorul Warner Bros. Television și Prop Store au anunțat că vor scoate la licitație o selecție de aproximativ 80 de obiecte de recuzită și costume.

Licitația este organizată în beneficiul The Trevor Project, cea mai mare organizație de intervenție de criză și prevenire a suicidului în rândul comunității tinere LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer).

Printre obiectele scoase la licitație se numără articole originale din arhiva Warner Bros., precum pinguinul de pluș Hugsy al personajului Joey, reproduceri autorizate ale canapelei din cafeneaua Central Perk, costume purtate de Rachel, Monica și Phoebe, costumul de tatu purtat de Ross, un set de invitații la nunta Monicăi și a lui Chandler.

Toate persoanele care se înscriu la licitație, pe PropStore.com/FRIENDS, vor primi un exemplar de scenariu din „Friends”.

Cei șase actori principali din distribuția serialului de succes „Prietenii tăi/ Friends”, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc și David Schwimmer, sunt în negocieri pentru un proiect TV special care va fi difuzat pe viitoarea platformă de streaming HBO Max.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 și 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan și a fost o rampă de lansare pentru cei șase actori din distribuția sa.