Oferta inedită a unei primărițe dintr-o comună, pentru cel care este dispus să fie medic de familie în localitate: „Edila este nemăritată”

Redactor:
Gandul
Oferta inedită a unei primărițe dintr-o comună, pentru cel care este dispus să fie medic de familie în localitate: „Edila este nemăritată”
Primărița localității Kollnburg din Bavaria a dat un anunța la mica publicitate prin care a sugerat că este dispusă să se mărite cu medicul care vine să profeseze în comuna pe care o conduce. Kollnburg nu a mai avut un medic de familie din anul 1990.

Josefa Schmid are 45 de ani, este primăriță într-o localitate bavarează și în urmă cu câțiva ani a devenit cunoscută datorită talentului său muzical. De când este celebră, încearcă să facă din comuna a cărei primăriță a fost aleasă, o loclaitate cunoscută.

Un anunț dat la mica publicitate a stârnit reacția presei, care a răspândit mesajul.

Primărița caută un medic de familie pentru comuna cu 3000 de locuitori și dă de înțeles că este dispusă să-i ofere mult mai multe decât un simplu salariu:

„Comunitatea din Kollnburg, Bavaria, caută medic de familie. Pentru doritori avem un pont: primărița este nemăritată!”, se arată în anunțul dat la mica publicitate.

În loclaitatea Kollnburg nu a mai fost un medic de familie din 1990.

„Fiecare vrea un medic priceput, care să știe să-i asculte, să-i înțeleagă pe pacienți. Cred că asta așteaptă și o femeie de la soțul ei, vrea să fie cu cineva cu care să se potrivească”, a declarat primărița.

Primărița de 45 de ani a povestit că mai mulți medici au răspuns la anunțul publicitar, însă unii păreau mai interesați de statutul său marital decât de post: „Efectul acestei mici adăugiri a fost într-adevăr extrem de surprinzător”, a declarat femeia.

 

Inchide