Ofițeri, după cum puteți vedea, eram în New York! Replica amuzantă a actorului David Schwimmer, după ce a fost confundat cu un HOȚ DE BERE

Ofițeri, după cum puteți vedea, eram în New York! Replica amuzantă a actorului David Schwimmer, după ce a fost confundat cu un HOȚ DE BERE
Publicat: 25/10/2018, 11:53
Actualizat: 26/03/2019, 02:15

Poliția din localitatea britanică Blackpool a publicat pe contul ei de Facebook fotografia hoțului – obținută cu ajutorul camerelor de supraveghere din magazin -, făcând apel la oameni pentru a putea să îl identifice. Comentariile nu s-au lăsat așteptate, pentru că hoțul părea sosia lui Schwimmer, Ross din serialul american „Friends”. Mesajul a avut peste 167.000 de replici, care au evidențiat asemănarea izbitoare între hoț și actor :

Poliția din Blackpool a oferit asigurări publicului că, în urma unei investigații, s-a stabilit că Schwimmer a avut un alibi solid.

„Am investigat această chestiune profund și am confirmat că David Schwimmer se afla în America la momentul furtului”, au scris polițiștii britanici. „Ne pare rău de situație”, au adăugat aceștia.

Schwimmer, la rândul său, a reacționat, miercuri, pe rețelele sociale. Astfel, drept alibi, actorul a publicat o înregistrare video cu el, într-un magazin din SUA, cărând.. un bax de bere.

„Ofițeri, jur că nu am fost eu”, a spus acesta. „După cum puteți vedea, eram în New York. Urez mult noroc cu ancheta poliției din Blackpool”, a mai spus actorul.

Mai mulți utilizatori au distribuit pe Twitter fotografii editate, în care în locul personajului Rossdin serialul „Prietenii tăi” apare imaginea hoțului.

David Schwimmer, interpretul personajului Ross din serialul „Prietenii tăi”, pentru care a fost nominalizat la premiile Emmy, este și regizor și a realizat, printre altele, comedia „Fugi, grăsane/ Run Fatboy Run” și lungmetrajul independent „Trust”.