OPRAH preferă meditația și un espresso. Cum își încep nouă MILIARDARI, printre care și O ROMÂNCĂ, diminețile

Redactor:
Florin Jinga
Oprah preferă să-și înceapă ziua cu un espresso și meditație. Vezi cum își încep miliardarii diminețile

Dimineața, Oprah Winfrey este foarte implicată în ceea face. Primul lucru pe care-l face când se trezește la ora 07:00 este să își perieze dinții înainte de a-i scoate afară pe cei cinci câini ai săi. În timp ce așteaptă ca espresso-ul său să fie gata, Oprah citește un bilețel din caseta ei cu „Adevărurile adunate”, informează Business Insider.

Apoi, își îndreaptă toată atenția spre o aplicație de pe telefonul mobil, unde citește zilnic câteva rânduri din cartea de bucate, „The Bowl of Saki”. După ce a bifat și acest tabiet, aceasta meditează, iar apoi face un antrenament de o oră în curtea din spatele casei.

Românca Anastasia Soare este fondatorul mărcii de machiaj Anastasia Beverly Hills. Cum își începe diminețile? Se trezește la ora 07:00 și își verifică, înainte de toate, telefonul mobil. Aparent, Instagram este prima aplicație pe care o accesează în fiecare dimineață. Aceasta bea întotdeauna două cești de cafea neagră și mănâncă un mic dejun ușor, în timp ce răspunde la e-mailuri. Trainerul ei personal vine la ea acasă în majoritatea zilelor și exersează împreună timp de o oră. Și, bineînțeles, nu iese niciodată din casă fără să-și facă sprâncenele.

Cum își încep nouă MILIARDARI, printre care și O ROMÂNCĂ, diminețile (1)

Dimineața lui Elon Musk, fondatorul Tesla, nu este la fel de liniștită ca cea a lui Oprah. La fel ca realizatoare de televiziune, se trezește la 07:00, dar trece imediat la afaceri. Musk petrece o jumătate de oră citind și răspunzând la e-mailurile critice în timp ce bea cafeaua. Acesta recunoaște că e prea ocupat pentru micul dejun.

După ce îi trimite pe cei cinci fii ai săi la școală, se aruncă în duș, apoi se duce la muncă. Sună destul de convingător pentru cineva care lucrează până la 120 de ore pe săptămână.

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, spune că se scoală din pat la 05:00 dimineața. El meditează timp de 30 de minute și apoi face de trei ori un antrenament de șapte minute. După aceea, își bea cafeaua de dimineață și apoi verifică totul.

Dacă este un lucru sigur despre omul de afaceri Warren Buffett, acela este că îi place să doarmă. Spune că de obicei doarme opt ore pe noapte. Se pare că se trezește la ora 06:45 și își începe ziua citind ziare precum Wall Street Journal și USA Today.

Jeff Bezos, CEO-UL Amazon, își ia foarte în serios somnul. Spune că face o prioritate din asta. Cu toate acestea, Bezos se trezește singur, fără alarmă. Îi place să aibă întâlnirile cele mai importante dimineața, înainte de prânz, iar ora ideală ar fi 10:00.

Cum își încep nouă MILIARDARI, printre care și O ROMÂNCĂ, diminețile (1)

Celebrul Bill Gates își începe ziua cu un antrenament cardio. New York Times a relatat că Gates ar petrece o oră pe banda de alergat în timp ce se uită la DVD-uri educaționale. El spune că se bucură de cerealele Cocoa Puffs, dar soția lui, Melinda, spune că nu mănâncă de mic dejun.

Mulți dintre noi nu ne putem imagina o dimineață fără cafea, dar Sara Blakely poate. Fondatorul Spanx spune că nu a avut niciodată o ceașcă de cafea. În schimb, bea un lichior de fructe de pădure înghețate, cireșe negre, nap, curmale, scorțișoară, spanac, coriandru, mentă proaspătă, lămâie, apă, gheață, chia și nuci.

De asemenea, Blakely încearcă să se relaxeze printr-o sesiune de yoga la ora 06:30, înainte de a-și duce copiii la școală.

Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg rămâne un adept convins al propriului brand. Primul lucru pe care îl face este să-și verifice telefonul. Acesta se uittă pe Facebook ca să vadă ce s-a mai întâmplat prin lume și își verifică mesajele. „Mă uit pe Messenger și WhatsApp”, adaugă Zuckerberg.

Cum își încep nouă MILIARDARI, printre care și O ROMÂNCĂ, diminețile (1)

De asemenea, el spune că nu-i place să irosească timpul în luarea unor decizii neimportante, de aceea se îmbracă în fiecare zi aproape la fel.

Foto: Hepta

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Un bodyguard al lui Putin s-a sinucis în timpul programului de muncă. De ce ar...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
NASA, anunț IMPORTANT despre mișcarea de rotație a planetei. Ce CATASTROFE majore se pot întâmpla
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Detoxifierea organismului în 6 pași
Inchide