Oscar 2018: Ținute glamour și îndrăznețe pe covorul roșu. Vedetele care au atras toate privirile la Gala Premiilor Academiei

Publicat: 05/03/2018, 15:54
Actualizat: 26/03/2019, 06:37

Actrița Jennifer Lawrence a pășit pe covorul roșu într-una dintre cele mai admirate rochii, marca Dior, cu accente metalice, o tendință la modă în acest moment, adoptată și de colegele de breaslă Sandra Bullock, Lupita Nyong’o și Gal Gadot, care au optat pentru ținute aurii sau argintii. Astfel, Sandra Bullock a strălucit într-o rochie neagră cu auriu de la Louis Vuitton, iar Lupita a întors toate privirile cu o ținută aurie de la Atelier Versace. „Wonder Woman” Gal Gadot a ales pentru covorul roșu de la gala Oscar o rochie cu accente metalice de la Givenchy Haute Couture.

În ianuarie, cele mai multe vedete care au participat la gala Globurilor de Aur au ales ținute negre pentru covorul roșu, în semn de solidaritate față de mișcările Time’s Up și #MeToo, care militează împotriva hărțuirii sexuale.

În schimb, la gala Oscar de duminică, covorul roșu a fost podiumul pentru ținute strălucitoare, mai mult sau mai puțin reușite. Actrița de comedie Tiffany Haddish a purtat o superbă rochie inspirată de costumele tradiționale din Eritreea, zonă din care provine tatăl său.

În schimb, Whoopi Goldberg a asortat bocanci la o rochie cu o fustă foarte amplă, cu un imprimeu floral, de la Christian Siriano. Tot o ținută mai puțin reușită a avut și regizoarea franceză Agnes Varda, îmbrăcată într-un costum floral din mătase.

Foarte multe dintre ținute au fost neobișnuit de optimiste. Astfel, au optat pentru un roz vesel Saoirse Ronan, în Calvin Klein By Appointment, și Danai Gurira.

Emily Blunt a îmbrăcat o rochie în culori pale de la Schiaparelli Haute Couture, iar Margot Robbie a ales o ținută Chanel Couture de culoare albă.

Pentru alb au optat și Mary J. Blige, Laura Dern, într-o rochie Calvin Klein By Appointment, și Jane Fonda.

Ținute mai dramatice au avut Zendaya, în Giambattista Valli Haute Couture, Meryl Streep, în Christian Dior Haute Couture, Nicole Kidman și Sally Hawkins, în Armani Privé.

De departe, una dintre cele mai discutate ținute a fost rochia Ritei Moreno, starul filmului „West Side Story”, aceeași pe care actrița a purtat-o în 1962, când a câștigat premiul Oscar.

Pe covorul roșu au putut fi văzute și culori electrice, precum cea a rochiei purtate de Jennifer Garner, de un albastru intens, de la Atelier Versace. Nicole Kidman a ales tot albastru, dar o versiune mai închisă, o rochie fără bretele de la Armani Prive care a stârnit reacții amestecate.

Helen Mirren a purtat o rochie cu mâneci lungi într-un albastri închis, iar Ashley Judd a avut o rochie violet fără mâneci.

O culoare proaspătă, galbenul a dominat ținutele regizoarei Greta Gerwig și a Elizei Gonzalez, care a purtat o rochie Ralph Lauren.

În ceea ce privește domnii, Chadwick Boseman a apărut pe covorul roșu cu o jachetă neagră decorată cu argintiu pe revere, de la Givenchy Haute Couture, Matthew McConaughey a purtat un costum din catifea neagră, Armie Hammer a fost foarte elegant într-un costum roșu, iar Timothee Chalamet a optat pentru un costum complet alb.

Lungmetrajul „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, a fost, cu patru trofee, marele câștigător la cea de-a 90-a ediție a galei Academiei de film americane, care a avut loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Producția, care obținuse cele mai multe nominalizări, 13, a primit premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră și cea mai bună regie artistică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun