(P) Era digitala in implantologia dentara. Rata de esec minima. Precizie maxima

(P) Era digitala in implantologia dentara. Rata de esec minima. Precizie maxima
Publicat: 25/01/2017, 14:08
Actualizat: 17/08/2017, 22:26

De altfel, alegerea tot mai frecventa a implantului dentar pentru reconstructiile zambetului de catre pacientii edentati partial sau total, indeosebi adultii tineri, se resimte si la nivelul pietei de profil care inregistreaza o crestere considerabila in ultimii ani. Daca in anul 2015 piata globala de implantologie dentara atingea 7,365.7 milioane de dolari, pana in anul 2021 este estimat ca aceasta va ajunge la 12.32 miliarde de dolari, cu o crestere de 7.2% anual, conform studiilor realizate de Research&Markets, liderul mondial in analize de piata.

Sursele de informatii tot mai dese despre beneficiile implantului dentar, inovatiile si tehnologiile digitale 3D care aduc numeroase beneficii tratamentelor stomatologice, specializarea medicilor incurajeaza si ofera pacientilor increderea de a alege un tratament de reconstructie dentara cu implant dentar.

Asistentul 3D din cabinetul medicului implantolog

Digital.Precis.Confortabil.Fara erori. Cel putin 4 beneficii ale implantologiei dentare asistata digital care sparge limitele dintre ceea ce crede pacientul ca va obtine la finalul tratamentului si ceea ce vede de la inceput ca va avea… un zambet estetic si functional de care se poate bucura chiar si pentru toata viata.

De la tomografia computerizata CBCT, la amprente si simulari digitale ale rezultatului final (Digital Smile Design, SimPlant) ne asiguram ca oferim fiecarui pacient, indiferent de complexitatea tratamentului, un protocol de diagnostic corect si imediat.

Lider in medicina dentara din Romania din 1999, DENT ESTET are experienta de peste 17 ani in tratamente de reconstructie completa a zambetului oferind pacientilor cele mai noi tehnologii in implantologie dentara, estetica dentara si in celelalte ramuri ale stomatologiei.

Pacientii au nevoie de o experienta frumoasa

… pe care fiecare membru al echipei DENT ESTET se concentreaza sa o ofere. Cu ajutorul scannerului 3D intraoral reducem timpul pe scaun al pacientului atat pentru diagnostic, cat si pentru alte proceduri premergatoare precum amprentele dentare. Astfel, medicul se dedica complet actului medical, amprentele digitale sunt transferate in computer si pacientul poate beneficia de o experienta non-invaziva in etapele de pregatire a zambetului final.

In plus, acest timp de scanner intraoral digital vine cu beneficiul extraordinar al simularilor 3D in culorile reale ale dintilor si tesuturilor pacientilor, astfel incat rezultatul tratamentului devine predictibil, sigur si elimina eroarea umana aproape complet.
«Culorile naturale ale tesuturilor, dintilor, alte lucrari dentare si tipul de material folosit ne ofera inca o data posibilitatea de a valida un diagnostic si de a ghida procesul in directia corecta pentru pacient: dinti naturali cu estetica deosebita, rezistenti si complet functionali», ne spune dr. Alexandru Georgescu, medic primar Implantologie dentara si Parodontologie, cu experienta de peste 16 ani in domeniu.

Fara indoiala, digitalizarea stomatologiei in toate ramurile tale este una dintre cele mai mari abordari ale actului medical, combinand deopotriva efectul vizual cu mai multa eficienta. Iar mai multa eficienta inseamna mai multe zambete restaurate cu succes, rata de esec a interventiilor minima, asteptari estetice indeplinite si mai multa incredere oferita pacientului.