Până și „conaționalii” ruși îl invidiază. Câte sticle de vin se laudă Gerard Depardieu că poate bea într-o zi

Până și „conaționalii ruși îl invidiază. Câte sticle de vin se laudă Gerard Depardieu că poate bea într-o zi
Publicat: 16/09/2014, 10:26
Actualizat: 27/03/2019, 16:56

Gerard Depardieu, în vârstă de 65 de ani, a vorbit, într-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mail, despre obiceiurile sale referitoare la consumul de alcool și a mărturisit că poate consuma cantități mari de băutură fără să se simtă beat.

Actorul francez, care, în 2000, a suferit o intervenție chirugicală la inimă, a spus că adeseori își începe ziua bând șampanie și este încrezător că poate bea mai mult de zece sticle cu vin.

„Când mă plictisesc, beau. Excluzând momentele de abstinență impuse. După operația la inimă și din cauza colesterolului și a lucrurilor de genul acesta, trebuie să am grijă… Dar, dacă încep să beau, nu pot să beau ca un om normal. Pot să dau pe gât 12, 13, 14 sticle pe zi… (Înainte de operația la inimă, n.r.) doctorul m-a întrebat despre cât beau. Așa că i-am zis. Încep dimineața cu șampanie sau vin roșu, înainte de ora zece. Apoi din nou șampanie, apoi pastis (lichior de anason, n.r.), poate o jumătate de sticlă. Apoi mănânc și beau două sticle de vin. După-amiaza, șampanie, bere și din nou pastis pe la ora 17, ca să termin sticla. Mai târziu votcă și/sau whisky. Dar nu sunt niciodată beat cu adevărat, doar un pic amețit. Tot ce am nevoie este un pui de somn, de vreo 10 minute, și gata, o gură de vin rose și sunt proaspăt ca o floare”, a declarat Depardieu.

„Ce îmi place când sunt beat este momentul ală când te simți plin de energie și entuziasm. Atât. Dar când ai făcut asta de 10, 15, 20 de ori, de 30 de ori, începi să nu mai ții cont. Viața e mai mult decât a o petrece beat”, a mai spus actorul francez.

Depardieu a anunțat în luna iulie că vrea să se implice în producția de votcă bio. Actorul, care deține deja mai multe podgorii în Franța, spune că votca pe care o va lansa va fi produsă cu apă de izvor de munte și din produse care respectă mediul înconjurător.

Starul francez a anunțat că își va deschide în octombrie propriul restaurant la Moscova, „Gérard”, care va propune clienților preparate franțuzești și rusești.

Gérard Depardieu intenționează să își deschidă un restaurant și în centrul istoric din Saransk, capitala Mordoviei, o republică din Federația Rusă, unde este înregistrat ca antreprenor.

Actorul francez a obținut cetățenia rusă la începutul anului 2013, după ce s-a aflat în centrul unei polemici uriașe, cauzată de decizia sa de a părăsi Franța, în semn de protest față de un proiect al președintelui francez François Hollande ce viza taxarea cu 75% a marilor averi din țara lui natală.

Deși este un actor cu un talent uriaș, în ultimii ani, Gérard Depardieu a ținut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică. În 2013, actorul a fost amendat, iar autoritățile i-au suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate a scuterului. În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinență urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoțitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul – care circula pe ruta Paris-Dublin – se pregătea să decoleze.

Cu toate acestea și deși starul francez a declarat de curând că nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are în derulare mai multe proiecte și va putea fi văzut pe afișele a șapte filme care vor fi lansate în 2014. Cel mai important dintre ele este „Welcome to New York”, de Abel Ferrara, în care Depardieu îl interpretează pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, căzut în dizgrație după ce a fost acuzat de viol.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi pe plan internațional și are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria „Asterix”. Actorul a câștigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din „Cyrano de Bergerac”, și un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul „Cartea verde”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?