Pandemia de coronavirus. Actorul turc Can Yaman a fost amendat de autoritățile din Roma, după ce fanii s-au îngrămădit să-l vadă

Pandemia de coronavirus. Actorul turc Can Yaman a fost amendat de autoritățile din Roma, după ce fanii s-au îngrămădit să-l vadă
Pandemia de coronavirus. Actorul turc Can Yaman a fost amendat de autoritățile din Roma, după ce fanii s-au îngrămădit să-l vadă / Foto: Profimedia
Publicat: 09/01/2021, 22:38

Actorul turc Can Yaman a fost amendat de autorităţile din Roma, după ce zeci de fani s-au îngrămădit să-l vadă la ieşirea dintr-un hotel. Înţelegerea cu actorul era să folosească o intrare ascunsă, nu uşa principală.

Can Yaman a fost amendat cu 400 de euro pentru încălcarea reglementărilor anti-COVID-19 în timp ce se afla la un hotel din Roma, scrie agenţia ANSA.

Conform unor surse din anchetă, înţelegerea era ca actorul să folosească uşa din spatelm ceea ce s-a şi întâmplat, însă după o vreme actorul a ieşit din hotel pe uşa principală, unde se îngrămădiseră fanii pentru autografe.

Autorităţile i-au împrăştiat pe fani şi l-au amendat pe actor.

Şeful Poliţiei, Franco Gabrielli, a cerut un raport „imediat şi detaliat” a ceea ce s-a întâmplat la hotel.

Un fost premier al României vine cu acuzații grave și spune că dozele de vaccin pentru COVID se administrează „fără logică”

Fostul premier al României, Mihai Tudose (PSD) scrie pe pagina sa de Facebook că dozele de vaccin pentru Covid vin foarte  greu în țara noastră și sunt administrate „fără nicio logică”!

„Ce ne mai amenința propaganda oficială că se înghesuie vaccinurile și banii de la UE la granițe! Dozele vin cu țârâita și sunt administrate în ritm de melc și fără nici o logică. Iar despre prefinanțarea proiectelor din Planul National de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) ni se spune că s-ar putea să vină prin vară, dar – atenție! – în funcție de finalizarea și calitatea planului național. Este obligația Guvernului să facă public stadiul și conținutul programelor prin care vrea să acceseze fondurile pentru redresare!”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase