„Păpușa vie” Cindy a cheltuit mii de euro pentru a arăta ca o gonflabilă, dar nu se întâlnește cu oricine: „Caut un bărbat care să nu gândească doar cu organul genital” – FOTO

Redactor:
Silviu Bănilă
Modelul Cindy Moore a suferit transformări fabuloase pentru a arăta ca o „păpușă gonflabilă în carne și oase".

Ce se întâmplă când combini industria frumuseții, în continuă schimbare, cu comerțul de păpuși gonflabile, unul extrem de profitabil?

Rezultă o „păpușă gonflabilă umană”, scriu cei de la dailystar.co.uk, care au stat de vorbă cu fotomodelul Cindy Moore, un star al Instagram-ului, care a cheltuit 10.000 de lire sterline (circa 11.500 de euro) pentru a semăna cât mai mult cu o păpușă pentru sex.

Femeia a trecut prin schimbări majore și în prezent economisește bani pentru a doua operație de mărire a sânilor. „Îmi plac Jessica Rabbit și Pamela Anderson”, a spus aspiranta la titlul de „păpușă gonflabilă umană”.

Aceasta este îndrăgosită de trăsăturile păpușilor gonflabile, precum „buzele, sânii ei mari și aspectul foarte sexy”.

Mai mult, ea spune că îmbunătățirile au ajutat-o să fie mai bună la pat.

Chiar dacă s-a schimbat foarte mult, Cindy nu are o viață sexuală foarte activă: „Viața mea amoroasă este aproape inexistentă. Oamenii mă percept drept supersexualizată, un portret foarte diferit de ceea ce sunt cu adevărat”.

„Sunt o femeie de afaceri, îndrăgostită de familie, independentă, care se întâmplă să arate ca o păpușă gonflabilă. Sunt o enigmă”, a spus femeia, recunoscând că are cei mai mulți fani în Asia.

Tânăra se teme că bărbații o vor dori doar pentru aspectul ei fizic de păpușă.

„Am observat că bărbații sunt interesați de partea aceasta, nu de mine. Acesta este motivul pentru care rareori am întâlniri, deoarece mulți vor doar să se culce cu o păpușă vie”, a mai declarat Cindy.

„Doar un bărbat puternic poate gândi și cu altceva decât cu penisul și sper să-l găsesc într-o zi”.

În ciuda aspectului ei de păpușă vie, Cindy a recunoscut că nu a fost abordată de nicio companie producătoare de asemenea „jucării sexuale”, dar încă mai speră. „Mi-ar plăcea să am o păpușă sexuală Cindy, ar fi extraordinar!”

foto: Instagram Cindy Moore

foto: Instagram Cindy Moore

 

foto: Instagram Cindy Moore

Inchide