Paris Jackson a încercat să se sinucidă după ce a aflat că Prince nu este fratele ei biologic

Paris Jackson a încercat să se sinucidă după ce a aflat că Prince nu este fratele ei biologic
Publicat: 16/06/2013, 14:30
Actualizat: 20/03/2019, 18:38

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a încercat să se sinucidă la începutul acestei luni, după ce a aflat că Prince este fratele ei biologic doar pe jumătate, cei doi neavând același tată, informează The Sun, citat de Mediafax.

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, a știut întotdeauna că nu este fiica naturală a superstarului Michael Jackson, dar a fost convinsă că Prince este fratele ei, scrie The Sun, citând o sursă apropiată familiei. Adolescenta a crezut tot timpul că Debbie Rowe este mama lor, iar un bărbat anonim, tatăl lor.

Dar, când au aflat, în urma testelor ADN, că nu au același tată, cei doi tineri au fost devastați. Paris a fost informată de aceste lucruri pentru a fi pregătită, înaintea unui proces dur, ce are ca miză suma de peste 30 de miliarde de euro. Familia Jackson a dat în judecată firma AEG pentru moartea lui Michael Jackson.

Fiica superstarului s-a confruntat cu o depresie și a încercat să se sinucidă, pe 5 iunie. Aceasta și-a tăiat venele și a înghițit mai multe pastile. În prezent, adolescenta se recuperează într-o clinică din Los Angeles.

„Paris a vrut mereu să creadă că Michael este tatăl său biologic, dar nu era cazul”, a declarat un prieten de familie. „Era convinsă că ea și Prince erau frați sută la sută. Mereu l-a idolatrizat. Când a aflat că nu sunt frați, a căzut într-o depresie profundă”, a adăugat aceeași sursă.

Perioada de recuperare a adolescentei este de 30 de zile, după care Paris va petrece mai mult timp alături de mama sa, Debbie. După moartea lui Michael Jackson, Paris a declarat în numeroase rânduri că urăște „circul” din familia sa, dar a rămas apropiată de bunica ei, Katherine, mama superstarului.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael și Prince Michael II, cunoscut și ca „Blanket” -, conform dorinței starului, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absența acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoții săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o stațiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Katherine Jackson este implicată în această perioadă într-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproșează că a dat dovadă de neglijență atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a avea grijă de sănătatea lui Michael Jackson.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto