PARIU CU VIAȚA. Momentul alegerilor sentimentale în episodul de luni, 21 mai

Publicat: 21/05/2012, 13:31
Actualizat: 28/06/2013, 17:02

În episodul de luni, 21 mai, al serialul „Pariu cu viața”, difuzat de Pro Tv, de la ora 20.30, telespectatorii vor putea vedea cum problemele din dragoste ale protagoniștilor serialului par să nu se mai sfârșească.

Sentimentele lui Liviu pentru Ioana sunt profunde și sincere, ceea ce îl determină să îi declare dragostea, iar Andrei îi vede împreună: „Liviu a ajuns să o iubească pe Ioana treptat. Deși la început a încercat să-și reprime sentimentele față de ea pentru că Andrei era liderul trupei și avea toate atuurile să fie cu Ioana, n-a reușit. Într-un moment propice, îi spune ce simte pentru ea”, dezvăluie Liviu Teodorescu despre episodul care va fi difuzat în această seară la Pro Tv.

„Andrei simte că moare pe dinăuntru deoarece, numai din motive știute numai de el, acesta nu mai poate fi aproape de Ioana, iar faptul că aceasta își continuă viață alături de Liviu îl afectează și mai tare. Și-ar dori să-i poată explică ce plănuiește, însă contextul în care este prins nu-i permite, făcându-l astfel să strângă din dinți și să-și ducă la bun sfârșit sarcina pe care o are, sperând că atunci îi va spune adevărul, această va reuși să-l ierte. Până atunci nu poate decât să-și suprime sentimentele pe care le are față de Ioana”, spune Dorian Popa.

Sentimentele profunde pe care le-au simțit odată unul pentru celălalt Monica și Dima, încep să reapară la suprafața. Ei încearcă să se împace, ceea ce nu este deloc pe placul Sarei. „Sara se simte oarecum trădată de faptul că băiatul pe care l-a iubit și în care a crezut că e altfel decât toate dezamăgirile prin care a trecut, fuge înapoi în brațele fostei iubite”, povestește Sore.

În ciuda timpului care a trecut de la pierderea copilului, sentimentele se pare că nu s-au stins, și având în vedere că fiecare a trecut peste momentele grele, rănile s-au atenuat și este posbilă o nouă întâlnire. „Amândoi au făcut greșeli, dar până la urmă își vor da seama că importante sunt sentimentele reale. Monica este încă dezamăgită de reacțiile Sarei, dar totodată îi este dor de prietenia pe care o aveau odata”, mărturisește Alexia Talavutis.

În felul lui, Dima le iubește pe amândouă, dar numai una dintre fete poate fi adevărată lui dragoste. „El a fost sincer și i-a spus la un moment dat Sarei că încă se gândește la Monica și că ar fi bine să ia o pauză, atunci când încă și ea se gândea la Andrei. Pe el l-au obosit foarte mult atitudinea și insistențele Sarei, ceea ce l-au făcut să se îndepărteze de ea”, spune Dima.

Tot în episodul de luni, telespectatorii vor vedea un moment muzical cu totul diferit, intrepretat pe una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Sunrise Avenue, ale cărei versuri sunt reprezentative situației pe care o trăiește Dima.

„Momentul ‘Fairytale Gone Bad” este cântat de Dima cu gândul la Sara, ceea ce denota că el nu e tocmai împăcat cu ce a făcut. Sara îl urmărește și acolo unde e singur, metaforic vorbind. Veți vedea în momentul muzical care este de fapt legatura și de ce apare Sara în clip”, povestește Sore.

Atunci când Sara află despre Cristi că nu are bani, organizează o petrecere surpriză la care iau parte și colegii din liceu. De data aceasta surpriza este una neplăcută, iar Sara și Cristi ajung să ce certe cumplit.: „Inițial, Sara nu dorește să spună despre secretul pe care l-a aflat despre Cristi, însă comportamentul lui, pe care îl veți vedea în episod, o face să se răzgândească. Mereu a fost cea care a fost făcută să sufere așa că dorește să se răzbune pe el și de aceea îl face de râs în fața colegilor”, mai spune Sore.

Tot în episodul de luni, 21 mai, telespectatorii vor putea asculta o piesă emoționantă cântată de Ioana în limba spaniolă – „Equivocada” din repertoriul celebrei cântărețe Thalia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer