PARIU CU VIAȚA. Vlad devine DJ la ProFM, iar certurile dintre Ioana și Andrei par să nu se mai oprească, diseară la Pro TV

PARIU CU VIAȚA. Vlad devine DJ la ProFM, iar certurile dintre Ioana și Andrei par să nu se mai oprească, diseară la Pro TV
Publicat: 07/05/2012, 10:53
Actualizat: 07/05/2012, 12:05

Episodul din „Pariu cu viața” de luni, 7 mai, difuzat de la 20.30 la PRO TV, va aduce în fața telespectatorilor imagini tulburătoare de la înmormântarea lui Gio, secvențe emoționante de muzică și dans cu membrii trupei LaLa Band și informații despre primul lor mare concert din serial.

Invitat în studioul ProFM, Vlad anunță la radio că trupa LaLa Band va susține un concert la Sala Palatului. Mai mult decât atât, DJ-ițele Oana și Mădălina îi dau lui Vlad o veste foarte bună, aceea că el va fi noul DJ de la ProFM. „Am avut emoții, deși am mai fost împreună Lala Band chiar pe bune la ProFM. De data aceasta a fost un pic diferit. Am fost acolo pentru câteva secvențe. Vlăduțu Drăguțu se angajează la ProFM pe un post de DJ după ce a dat o probă la casting. Vlad îi face o declarație live Ancăi, despre ce este vorba veți vedea în episodul de luni. M-am simțit bine la ProFM, a fost o atmosferă destinsă, am râs, am glumit și DJ-ițele Oana și Mădălina m-au învățat să umblu la butoane”, poveșteste Vlad Gherman.

Sandu are remușcări după ce o ucide pe Gio și trece prin clipe de coșmar, fiind urmărit de fantoma acesteia. Gică și Tănțica organizează, cu durere în suflet, parastastul fiicei lor, la care participă toți cei care au cunoscut-o pe micuța Gio. Acest eveniment tragic ce s-a abătut asupra familiei Popa și nu numai, va fi accentuat de piesa lui Katie Melua – „I Cried For You”, interpretată cu lacrimi in ochi de Ioana. „Personajul meu își plânge sora. Cântecul este un mesaj pe care vrea Ioana să-l transmită sufletului lui Gio, încercând să reia legătura cu ea dincolo de moarte”, spune Alina Eremia.

Pe Anca și Vlad îi unește o mare dragoste însă obstacolele greu de trecut, geloziile și dezamăgirile le umbresc fericirea. Suferința prin care trec amandoi este redată artistic printr-o coregrafie impresionantă realizată pe melodia „Turning Tables” a cântăreței Adele, într-un decor spectaculos, special realizat pentru acest moment. „Dansul exprimă durerea din sufletele celor doi. Jenel este și de partea lui și de partea ei, și vrea să-i împace. Lui Vlad îi pare rău și își cere iertare pentru ce-a facut, iar Anca încearcă să-l ierte, dar nu poate, ceva o ține în loc”, mărturisește Cristina Ciobănașu.

Sara, Dima și Monica sunt protagoniștii unui dans în ploaie plin de emoție și sensibilitate executat pe melodia „Kiss from a Rose”. „Sara și Dima vorbesc despre relațiile prin care au trecut și despre ce simt în momentul de față. Dansul în ploaie este emoționant și prezintă starea lor sufletească. Filmarea a durat câteva ore, a fost extenuantă, însă toți trei ne-am dorit să avem parte de o asemenea experiență și am muncit cu drag pentru acest dans. Am alunecat, ne-am ales cu vânătpi, dar a meritat pentru că dansul exprimă mai mult decât ar fi facut-o dialogul”, declară Sore.

Certurile dintre Ioana și Andrei par să nu se mai oprească. Dacă vor reuși cei doi sp restabilească armonia în cuplu și să-și împlinească iubirea, telespectatorii vor afla acest lucru urmărind episodul din această seară al serialului „pariu cu viața”, difuzat de Pro Tv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic