Partenera de viață a rockerului Mick Jagger, decedată luni, avea datorii foarte mari

Partenera de viață a rockerului Mick Jagger, decedată luni, avea datorii foarte mari
Publicat: 18/03/2014, 12:43
Actualizat: 06/02/2019, 20:31

L’wren Scott, fost model, devenită ulterior creatoare de modă, a fost găsită decedată luni, în apartamentul ei din New York, iar poliția americană a avansat ipoteza unei sinucideri. Potrivit unor surse din poliție citate de ABC News, Scott a fost găsită spânzurată.

Potrivit unor documente contabile publicate în octombrie în Marea Britanie, casa de modă a acesteia, LS Fashion LTD, avea datorii de 3,5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de dolari), iar, la rândul ei, creatoarea de modă avea datorii personale de 4,5 milioane de lire sterline (7,4 milioane de dolari).

Prietenii spun că fostul model – renumită pentru faptul că era o persoană hotărâtă – a refuzat întotdeauna să fie sprijinită financiar de partenerul ei de viață multimilionar, cu care avea o relație de peste 13 ani.

Vorbind despre casa de modă LS Fashion LTD, pe care L’wren Scott a înființat-o în 2006, o sursă a declarat pentru MailOnline.co.uk: „L’wren Scott avea multe probleme financiare. Nu putea să își plătească angajații și furnizorii și această situație dura de foarte multă vreme”.

„Dorea atât de mult ca afacerea ei să aibă succes. Chiar dacă articolele ei erau purtate de o serie de celebrități, creațiile sale nu aveau succes comercial și nu dispăreau de pe rafturi. Era o povară grea pentru ea, iar ea nu dorea să dea greș. Toată lumea se întreba de ce nu îi cere lui Mick să o ajute. Însă nu a făcut-o. Lucrurile au continuat astfel multă vreme, iar ea și-a petrecut ultimele luni încercând să își plătească datoriile uriașe. A fost o situație tragică, pe care ea a ascuns-o de toată lumea”, a adăugat aceeași sursă.

„Angajații se așteptau ca firma ei să fie scoasă la vânzare, iar furnizorii și croitorii erau pe punctul de a înceta colaborarea cu ei. Facturile pur și simplu nu erau plătite”, a spus aceeași sursă.

L’wren Scott și-a anulat prezentarea pe care ar fi trebuit să o susțină la Săptămâna modei de la Londra, în ianuarie, spunând că materialele i-au sosit prea târziu pentru a finaliza colecția în timp util. Presa internațională afirmă că adevăratul motiv al acelei retrageri au reprezentat-o dificultățile financiare.

Între timp, o serie de celebrități și-au exprimat regretul față de moartea designerului L’Wren Scott.

L’Wren Scott, despre care bbc.co.uk afirmă că ar fi avut în realitate vârsta de 49 de ani, a fost găsită decedată de asistenta ei, luni, în jurul orei locale 10.00.

Scott a fost găsită moartă de asistenta ei la 90 de minute după ce i-a trimis acesteia un SMS prin care îi cerea să vină în apartamentul ei din Manhattan, fără să îi precizeze motivul.

Poliția newyorkeză spune că la fața locului nu există semne care să indice comiterea unei crime și că nu a descoperit niciun bilet de adio.

La rândul său, Mick Jagger a negat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit recent de L’Wren Scott.

Purtătorul de cuvânt al rockerului Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, a dat publicității un comunicat de presă, luni seară, în care a negat zvonurile despre faptul că muzicianul ar fi pus capăt, recent, relației sale cu Scott, care dura din 2001.

„Articolul din New York Post despre despărțirea dintre Mick Jagger și L’Wren Scott este 100% fals”, a spus purtătoarea lui de cuvânt, Victoria Scarfone. „Nu există nicio bază reală în acel articol. Este doar o bârfă oribilă și inexactă și apare într-o perioadă foarte tragică pentru Mick”, a adăugat ea.

Purtătorul de cuvânt al rockerului Mick Jagger – aflat în această perioadă în turneu cu trupa sa, The Rolling Stones – a declarat că muzicianul britanic este „complet șocat și devastat” de vestea morții partenerei sale de viață.

Trupa britanică ar fi trebuit să susțină un concert în orașul australian Perth, miercuri seară. Potrivit AFP, care citează informații apărute în presa australiană, deocamdată neconfirmate, Mick Jagger a plecat imediat spre New York.

Formația britanică a anulat concertul pe care urma să îl susțină în Perth, prima etapă din turneul australian al grupului. „Nu avem alte informații pentru moment. Posesorii biletelor trebuie să le păstreze până la noi dispoziții”, a declarat organizatorul turneului, Frontier Touring, într-un comunicat.

Trupa sosise luni la Perth, pe coasta occidentală a Australiei, la bordul unui avion privat, cu două zile înainte de acest concert, la care toate biletele fuseseră vândute. Acest turneu din Australia și Noua Zeelandă este programat să se încheie pe 5 aprilie. După Perth, grupul urmează să cânte la Adelaide, într-un concert programat sâmbătă, în aer liber.

Modelul Naomi Campbell, Anna Wintour – editorul revistei Vogue -, cântăreața Madonna și actrița Nicole Kidman se numără printre celebritățile care au lăudat cariera lui L’Wren Scott.

Top-modelul Naomi Campbell a spus că L’Wren Scott era „simbolul eleganței și feminității”.

Anna Wintour a descris-o pe Scott ca pe „o perfecționistă totală, întotdeauna incredibil de generoasă, elegantă, amabilă și foarte amuzantă”.

„Manierele și șarmul ei din vechea Americă parcă veneau din alte vremuri, însă sensibilitatea ei era întotdeauna violent de modernă”, a adăugat Anna Wintour.

Madonna a declarat: „Este o pierdere îngrozitoare și tragică. Sunt foarte supărată. Am iubit creațiile lui L’Wren și ea era întotdeauna foarte generoasă cu mine”.

Actrița Nicole Kidman, bună prietenă cu L’Wren Scott de mulți ani, s-a declarat „întristată și șocată și incapabilă să spună ceva în aceste momente”, potrivit purtătorului de cuvânt al artistei australiene.

Bianca Jagger, una dintre fostele soții ale lui Mick Jagger, a declarat pe Twitter: „Sunt îndurerată să aud vestea despre moartea încântătoarei și talentatei L’Wren. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă spre familia ei. Dumnezeu s-o odihnească!”.

L’Wren Scott, născută Luann Bambrough, a fost crescută de părinți adoptivi mormoni, în statul american Utah.

Avea o înălțime de 191 centimetri și și-a început cariera ca model, la Paris, apoi s-a mutat la Los Angeles, unde a devenit stilist.

Și-a înființat propria casă de modă în 2006 și a creat o linie vestimentară la prețuri mai mici, în colaborare cu Banana Republic.

L’Wren Scott a creat ținute pe care o serie de vedete – precum Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker și Angelina Jolie – le-au purtat pe covorul roșu.

A fost și consultantul directorului de costume de la filmele „Ocean’s Thirteen” și „Eyes Wide Shut”.

Avea o relație cu Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, din 2001, după ce rockerul britanic divorțase de Jerry Hall.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Prețul aurului depășește toate așteptările și continuă să crească