Pasiunile mai pământești ale fizicianului Stephen Hawking: cluburile de swingeri

Redactor:
Laura Holban
Este unul dintre cei mai bun fizicieni în viață și petrece zile întregi contemplând la cele mai adânci mistere ale universului, însă Stephen Hawking are și alt tip de pasiuni.

Este unul dintre cei mai mari fizicieni în viață și petrece zile întregi contemplând la cele mai adânci mistere ale universului, însă Stephen Hawking este atras și de lucruri mai pământești. Reprezentanții Universității Cambridge au recunoscut că omul de știință de 70 de ani a vizitat împreună cu câțiva prieteni un club de swingeri din California, dar au precizat că acesta nu este un obicei al omului de știință, potrivit Daily Mail.

Informația a apărut săptămână trecută pe site-ul american Radaronline care a scris despre o escapadă a fizicianului britanic într-un astfel de club din Devore. Potrivit sursei citate, acesta ar fi fost însoțit de mai multe asistente și ar fi plătit dansatoare tinere pentru a avea parte de un show privat. Publicația precizează că profesorul Hawking ar fi vizitat acest club în ultimii cinci ani. „L-am văzut pe Stephen Hawking în club de mai multe ori”, ar fi declarat o sursă pentru acest portal.

Foto: Daily Mail

În ciuda faptului că nu este primul astfel de local cu care este asociat Hawking, un purtător de cuvânt al universității Cambridge a explicat că faptele relatate în presă sunt exagerate. „A vizitat clubul o singură dată, acum câțiva ani, într-o ieșire cu prietenii”, a susținut acesta.

Faimosul fizician a fost fotografiat și într-un club din Londra, înconjurat de tinere domnișoare. Patronul clubului se declară un fan absolut al lui Hawking. „Mereu sunt întrebat despre celebritățile pe care le-am întâlnit și care m-a impresionat cel mai mult. Majoritatea vedetelor din cinema sunt oameni de treabă, vedetele rock sunt o companie bună pentru distracție, chiar și unii miliardari sunt distractivi, însă nimeni nu se compară cu profesorul Hawking. Este de departe unul dintre cei mai deștepți oameni din lume și are o inteligență și un curaj care mă copleșesc”, îl descrie Peter Stringfellow. „Îmi aduc aminte de o conversație când l-am întrebat de vrea să discute cu mine despre univers sau dacă vrea să privească fetele. Răspunsul a fost simplu: fetele”, a povestit patronul clubului londonez.

Inchide