Povestea emoționantă a unui bătrân din SUA. Trăiește de 40 de ani lângă același brad de Crăciun

Redactor:
Mădălina Chițu
Povestea emoționantă a unui bătrân din SUA. Trăiește de 40 de ani lângă același brad de Crăciun
Un american în vârstă de 89 de ani și-a împodobit bradul în sufragerie în anul 1974. De atunci și până în prezent nu l-a despodobit. Motivul incredibil pentru care bărbatul a recurs la acest gest îl puteți afla în rândurile de mai jos.

Neil Olson, un american de 89 de ani, și-a împodobit bradul în iarna anului 1974, iar de atunci nu l-a mai scos din casă. Anul în care a fost împodobit bradul a fost anul în care doi dintre cei șase copii ai lui au plecat la război în Vietnam. Bărbatul a promis atunci că va despodobi bradul atunci când cei toți copiii săi se vor întoarce acasă, notează Yahoo News.

Cel mai mare dintre băieții plecați la război a fost rănit în Vietnam, fiind la un pas să-și piardă viața. Chiar dacă a supraviețuit, bărbatul, care locuiește acum în Washington, a rămas țintuit într-un scaun cu rotile, iar medicii i-au interzis să se deplaseze pe distanțe mari, mai ales iarna.

„Așa se face că pomul din casa mea e același de 40 de ani. În mod uimitor, acele din brad s-au uscat, s-au făcut maro, dar nu au căzut. Sunt sigur că există un motiv pentru această minune. Tot mai sper că, într-o zi, vom fi din nou împreună toți șapte”, a povestit Neil.

Ceilalți cinci băieți ai bătrânului locuiesc în același orășel cu tatăl lor, iar mezinul a explicat că bradul de Crăciun a devenit parte din mobilă. „Parcă e un membu al familiei. Nici nu-mi pot imagina cum ar arăta casa tatei fără bradul împodobit”, spune Rich Olson.

În tot acest timp, nimeni nu s-a atins de brad, iar beculețele din el sunt cele puse în iarna lui 1974 și încă funcționează. „Sper că, într-o bună zi, va reuși și băiatul cel mare să ajungă acasă. Sunt sigur că, în acea zi, toate acele din brad vor cădea”, încheie Neil Olson.

Inchide