Povestea fascinantă a lui Rosie, rechinul alb abandonat într-un parc straniu. Corpul conservat al prădătorului și-a găsit o nouă casă – FOTO, VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Povestea fascinantă a lui Rosie, rechinul alb abandonat într-un parc straniu. Corpul conservat al prădătorului și-a găsit o nouă casă – FOTO, VIDEO
Rechinul alb de două tone care fusese abandonat într-un parc sinistru din sudul regiunii Melbourne, din Marea Britanie, a fost mutat într-un loc special amenajat, unde poate fi apreciat și admirat de vizitatori.

Cadavrul rechinului a fost găsit în noiembrie anul trecut de către un explorator urban în parcul Wildlife Wonderland. 

Luke Mcpherson, care a descoperit-o pe Rosie în „acvariul” suspendat, a filmat momentul și l-a împărtășit cu cei de pe rețele de socializare, adunând 11 milioane de vizionări.

Rosie a „suferit” mult din cauza curioșilor care nu aveau tocmai intenții bune. Chiar dacă mulți vizitatori apreciau raritatea situației în care se afla rechinul, unii au avut tentative de a vandaliza „acvariul” în care se afla.

Totuși, datorită faimei cauzate de videoclip, rechinul alb a reușit să găsească o nouă „casă” mai primitoare, mulți dintre cei care au comentat la postare susținând că aceasta trebuie mutată într-o zonă special amenajată pentru a fi valorificată așa cum trebuie și pentru a nu ajunge la groapa de gunoi.

Astfel, recent organizația „Crystal World and Prehistoric Journeys”, din Meadows, a venit să o salveze. 

Însă acest lucru nu va fi un proces tocmai ușor deoarece rechinul a murit în 1998 și nu a fost păstrat în condiții tocmai potrivite. 

Potrivit publicației Daily Mirror, Shane McAlister, u nangajat al organizației, a declarat că „acvariul” în care s-a aflat Rosie atâtea luni de zile a fost vandalizat și partea de sus a fost ruptă iar gunoaiele nu au întârziat să apară, ceea ce a dus la un anumit grad de deteriorare al cadavrului. 

Inchide