Povestea impresionantă lui B.B., cățelușa care a trăit toată viața închisă într-o cușcă. Până când a apărut salvatoarea ei: „Nu știa ce e iarba și era îngrozită”

Publicat: 18/05/2017, 10:43
„Era extrem de mică, arăta ca o creatură neajutorată”, a declarat Jessica Lauginiger, responsabilă de investigarea infracțiunilor asupra animalelor, pentru The Dodo.
Cățelușul a fost dus la spitalul de animale Cabarrus, acolo unde i-a atras atenția Brendei Tortoreo care lucra acolo ca recepționer.„B.B. stătea acolo într-un colț. Parcă cerea milă, era speriată de moarte. Așa că mi-am spus ‘pe ea am s-o iau acasă'”, a declarat ea tot pentru The Dodo.
Dar, din cauză că și-a petrecut toată viața într-o cușcă, B.B. era destul de dezorientată acasă la Tortoreo:„Am pus-o pe podea și se tot învârtea în cerc. Nu fugea, doar mergea. Cred că doar asta știa să facă. Nu avea habar ce e soarele, nu știa ce e iarba și era îngrozită de ea”, a mai spus femeia.
Încet, încet, însă, cățelușa s-a obișnuit cu lumea exterioară:„Acum fuge prin casă, a scăpat cu adevărat de teama care o stăpânea. Este mica mea prințesă”.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase