Povestea tânărului de 30 de ani care a renunțat la un job la Banca Mondială pentru a îndrepta lucrurile în România

Redactor:
Diana Bahrin
Povestea tânărului de 30 de ani care a renunțat la un job la Banca Mondială pentru a îndrepta lucrurile în România
Sebastian Burduja, un tânăr de 30 de ani, este membru fondator al Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS) și absolvent a două instituții considerate superlative ale educației în Statele Unite.

După ce a urmat cursurile Colegiului Național Mihai Viteazul din București, Burduja a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a studia domeniul de care era interesat: dezvoltarea democrației în diferite țări ale lumii.

Burduja a fost admis la Stanford în 2004, iar studiile la prestigioasa universitate americană au însemnat o provocare majoră.

Ulterior, Sebastian Burduja a absolvit un program de dublu masterat în administrarea afacerilor și în politici publice la Harvard Business School și la Harvard Kennedy School of Government, și deține o diplomă de licență în Științe Politice de la Universitatea Stanford.

După finalizarea studiilor, Sebastian Burduja a lucrat ca Specialist în Dezvoltare Socială la Banca Mondială în Washington, concentrându-se pe regiunile Europa și Asia Centrală.

Citește în continuare pe BusinessMagazin.ro.

×

Ziua Marinei Române, fără spectatori. Klaus Iohannis și Ludovic Orban participă la evenimentele din Portul Militar Constanţa

Publicată de Gandul pe Sâmbătă, 15 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide