Preselecțiile la ROMÂNII AU TALENT continuă în această seară la ProTv

Preselecțiile la ROMÂNII AU TALENT continuă în această seară la ProTv
Publicat: 14/03/2014, 20:34
Actualizat: 29/07/2014, 20:50

Preselecțiile pentru show-ul ROMÂNII AU TALENT continuă în această seară la ProTv, începând cu ora 20.30.

Concurenți dornici să devină asemeni propriilor idoli, personaje hilare, oameni cărora nu le este frică să riște de dragul spectacolului, ambițioși care nu se lasă, numere de neimaginat în afara scenei și apariții care vor tăia respirația, sunt doar câteva dintre numerele care vor urca pe scena ROMÂNII AU TALENT.

La preselecțiile show-ului de la ProTv vine și uriașul Valahu, binecunoscutul luptător de skandenberg. Sportivul, acompaniat de un „coechipier” pe jumătatea măsurii sale, este gata să arate că poate oricând să își schimbe meseria de sportiv în cea de show-man.

Vinerea aceasta este una a provocărilor pentru Pavel și Smiley. Cei doi „șefi” își vor da unul altuia porunci care le-ar putea pica greu la stomac, la propriu, însă prezentatorii vor găsi cele mai amuzante soluții. Savarine, sarmale, cârnați, varză a la Cluj din belșug și alte bunătăți tradiționale românești, toate se vor regăsi în „meniul” de provocări pus la cale de șefi.

Magie, lupte, dans, muzica, dar mai ales talente cu carul, de toate vor avea parte cei din fața micilor ecrane în această seară de la 20:30, într-o nouă ediție a show-ului ROMÂNII AU TALENT, la Pro Tv.