Prima școală în care fetele învață cum să atragă bărbați cu bani

Prima școală în care fetele învață cum să atragă bărbați cu bani
Publicat: 01/04/2017, 16:34
Actualizat: 22/04/2017, 20:51

Peter Pomerantsev, un ziarist britanic cu origini ruse, a început să viziteze frecvent Rusia în urmă cu aproape zece ani, ca producător de reality show-uri pentru televiziune; așa a văzut el țara lui Putin, după cum scrie The New York Times. „Realitatea” este redată de forțele întunecate ale Kremlinului – partide false de opoziție se avântă într-o falsă opoziție față de cei care conduc, un sistem de justiție fals este angajat în impunerea legii și știri false modelează ceea ce le este permis să vadă celor 143 de milioane de cetățeni ai Rusiei. Această realitate este descrisă de Peter Pomerantsev în cartea sa „Nimic nu este adevărat și totul este posibil: inima suprarealistă a Noii Rusii”. În această Rusie, afecțiunea falsă este învățată și apoi vândută. The Daily Beast a publicat un extras din cartea lui Pomerantsev în care acesta descrie academiile căutătoarelor de aur, în care tinerele sunt învățate cum să-i cucerească pe milionari. Iar noua Rusie nu duce lipsă de milionari.

„Prima întâlnire este guvernată de un principiu important: niciodată să nu vorbești despre tine. Ascultă-l. Lasă-l să creadă că îl găsești fascinant. Află-i dorințele. Studiază-i pasiunile. Apoi schimbă-ți comportamentul în funcție de ce descoperi.” Fetele își notează conștiincios ce le învață instructoarea. „Teoria afacerii ne învață o lecție importantă: întotdeauna cercetează cu atenție dorințele consumatorului.”

Academia căutătoarelor de aur este școala unde găsirea unui bărbat cu foarte mulți bani devine o profesie pentru tinerele rusoaice. Academia este mare, cu săli din marmură falsă, oglinzi uriașe și detalii aurite. Alături există un spa și un salon de frumusețe. Un aranjament practic: mai întâi cursuri, apoi înfrumusețare. Profesoara este o roșcată trecută ușor de 40 de ani cu licență în psihologie, cu un MBA și un zâmbet fals, persistent.

„Să nu porți niciodată bijuterii la prima întâlnire. Bărbatul ar trebui să creadă că ești săracă. Fă-l să vrea să-ți cumpere bijuterii. Să te duci la el într-o mașină ca vai de ea. Fă-l să vrea să-ți cumpere una mai bună.” Studentele au plătit mii de dolari pentru fiecare săptămână de cursuri. Sunt zeci de astfel de „academii” în Moscova și St. Petersburg, cu nume precum „Școala Gheișelor” sau „Cum să fii o femeie adevărată”.

„Du-te într-o zonă scumpă a orașului”, continuă profesoara. „Uită-te încurcată la o hartă și prefă-te că te-ai rătăcit. Un bărbat înstărit s-ar putea să vină să te ajute.”

Oliona a fost una dintre eleve. Acum este absolventă. „Vreau un bărbat care să stea sigur pe picioarele sale, un bărbat care să mă facă să mă simt la fel de în siguranță ca în spatele unui zid de stâncă.” Cu alte cuvinte, fata vrea un bărbat cu bani. A învățat să vorbească astfel la o academie de căutătoare de aur.

În mod normal, Oliona n-ar da atenție unui om ca Pomerantsev, însă producătorul o va aduce într-un show de televiziune: „Cum să te măriți cu un miliardar”. Propunerea a schimbat tot. Oliona este nerăbdătoare să-și spună lumii povestea. Învățăturile căutătoarelor de aur au devenit unul din miturile preferate ale Rusiei. Librăriile sunt pline de cărți din care fetele află cum să impresioneze milionarii.

Un pește rotofei (meserie ilegală) – pețitor, după cum se descrie el -, Peter Listerman este o celebritate de televiziune. Fetele îl plătesc pentru a le face cunoștință cu bărbați bogați. Bărbații bogați îl plătesc să le facă cunoștință cu fete. Agenții săi, adolescenți homosexuali, caută prin gări tinere cu picioare lungi, fete suple venite la Moscova în căutarea norocului. Listerman le spune fetelor sale „pui”. „Vin-o la mine dacă ești în căutarea unui pui”, sună reclamele sale, în care apar poze cu frigărui de pui pe băț.

Citește în continuare pe bm.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine