Primarul Constanței a fost îmbrăcat în costum de jucător de golf la o prezentare de modă. Fosta vedetă Baywatch, Erica Eleniak: „Mi-aș dori ca și Obama să facă ce faci tu”

Primarul Constanței a fost îmbrăcat în costum de jucător de golf la o prezentare de modă. Fosta vedetă Baywatch, Erica Eleniak: Mi-aș dori ca și Obama să facă ce faci tu
Publicat: 26/07/2014, 09:22
Actualizat: 04/02/2019, 13:26

Cătălin Botezatu a deschis Romanian Fashion Weekend cu o colecție de golf, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, iar vedeta prezentării a fost Radu Mazăre, primarul Constanței făcându-și o apariție spectaculoasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, Mazăre a intrat cu mașina sa, un Jaguar decapotabil, până în apropierea scenei din Piațeta Cazino, alături de el în autoturism aflându-se o tânără căreia i s-au alăturat alte două în momentul când edilul a urcat pe podiumul de prezentare.

Primarul a făcut câteva mișcări specifice acestui sport, a simulat executarea unei lovituri, iar apoi a măsurat picioarele celor trei tinere cu crosa pe care o avea. Mazăre avea să recunoască la final că înălțimea tinerelor respective a fost un criteriu în alegerea lor pentru această prezentare.

„Eu am luat fetele după mărirea picioarelor, să se potrivească cu crosa cea mai lungă”, a declarat Mazăre jurnaliștilor.

La finalul colecției, primarul a mai apărut încă o dată pe scenă, de această dată alături de Cătălin Botezatu, salutând mulțimea prezentă în Piațeta Cazino.

Radu Mazăre a povestit ulterior jurnaliștilor că făcea repetiții în culise și a atins de câteva ori crosa de golf de asfalt, iar una dintre tinerele care l-a însoțit în prezentare i-a transmis să nu o strice deoarece Cătălin Botezatu spune că este scumpă. „Făceam repetiții în spate. E ciment pe jos și am mai atins crosa și a venit la mine o fată: „Mi-a spus Cătălin că-i scumpă, că-i o mie de euro”. „Ține-o, că nu mai fac”, a povestit amuzat edilul.

De asemenea, el a mai spus că a mers acasă cu puțin timp înainte de prezentare, el locuind în apropiere și acolo a constatat că nu are decât o mănușă de golf, temându-se că pe cealaltă a pierdut-o. El a aflat însă că în acest sport nu se folosește decât o mănușă.

Cătălin Botezatu l-a felicitat pe Radu Mazăre că are un corp de invidiat, dar și pentru că sprijină fashion-ul și că a dezvoltat stațiunea Mamaia.

„Rolul și costumul se potrivesc întotdeauna minunat domnului primar pentru că are un corp de invidiat. Manechinii mei îl invidiază. Pentru mine este un personaj, un personaj pe care îl iubesc, în primul rând ca om, în al doilea rând ca primar pentru că face el pentru această stațiune nu fac mulți primari din România și nu-l laud pentru că este prietenul meu, ci pentru că se văd realizările. El sprijină fashion-ul, cred că este singurul om din țara asta care face ceva pentru fashion. De multe ori vine el cu idei și îmi propune tot felul de lucruri și mie și altor designeri, mă bucur că este deschis. Și la propriu și la figurat este pe val”, a declarat Cătălin Botezatu.

Radu Mazăre a avut parte de o supriză plăcută la finalul prezentării, a cunoscut-o pe actrița Erika Eleniak, vedeta serialului „Baywatch”, aflată în Mamaia la sfârșitul acestei săptămâni și care a asistat la prezentarea colecției lui Botezatu. Actrița l-a felicitat pe Radu Mazăre pentru acest spectacol.

„Am auzit totul despre tine, a fost un show minunat. Mi-aș dori ca și Obama să facă ce faci tu. E minunat”, i-a transmis Erika Eleniak lui Radu Mazăre.

Edilul a invitat-o apoi pe vedeta din „Baywatch” într-un club din stațiune.

Actrița a recunoscut jurnaliștilor că nu a avut timp să vadă prea multe din stațiunea Mamaia deoarece a ajuns pe litoral vineri după-amiază și dorește ca sâmbătă să descopere cât mai multe lucruri pentru că duminică va pleca din țară. Totuși, ea a menționat că dorește să revină cât mai curând în România împreună cu fiica sa.

Pentru Radu Mazăre a devenit aproape o tradiție să participe la diverse prezentări de modă în Mamaia. Astfel, în urmă cu doi ani el a purtat costumația unui aviator american din primul război mondial și pe a unui țar, iar anul trecut a purtat un costum de safari, tot într-o prezentare a lui Cătălin Botezatu, dar a fost și rege african.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Regimul drastic al lui Teo Trandafir să nu se îngrașe deloc: consumă aceleași alimente zilnic
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Parola prea ușoară care a fost interzisă de Guvernul Marii Britanii