Primele PREMIERE din octombrie: SUPEREROU din greșeală, aventurile unui JURNALIST CONCEDIAT și lumea interlopă LA VOLAN

Redactor:
Razvan Tupa
Primele PREMIERE din octombrie: SUPEREROU din greșeală, aventurile unui JURNALIST CONCEDIAT și lumea interlopă LA VOLAN
Cinema. Premierele săptămânii în România 5 octombrie 2018. Vezi imagini din cele mai noi filme de pe ecranele din România

„Johnny English lovește din nou/ Johnny English Strikes Again”

Este exact ce spune titlul peliculei lansate în weekendul cu referendum. Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson și Ben Miller sunt partenerii lui Rowan Atkinson în noua peliculă dedicată lui Johnny English. După ce un atac cibernetic demaschează identitatea agenților sub acoperire din Marea Britanie, Johnny English este forțat să revină pentru a găsi faptașul. Al treilea film din serie îl pune pe agentul secret întâmplător în situația de a fi ultima șansă a serviciilor secrete britanice.

Noua serie de aventuri ale simpaticului agent britanic arată cam așa:

Venom

Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate, de pe urma unei substanțe misterioase de proveniență extraterestră. Nu doar el are de suferit: Michelle Williams și Riz Ahmed interpretează câteva dintre rolurile secundare și, până la urmă, toată lumea are nevoie de salvare. Toată lumea, la propriu.

Supereroul trece prin acest tip de transformări:

„Wheely: Voios și Iute/ Wheely”

O animație care vine cu o poveste cu mașini. Wheely e un taxi care vrea să fie rege în orașul lui, dar, în loc să câștige titlul, se alege cu o pasiune pentru o mașină de lux. De-acolo începe o cursă plină se suspans, în lumea interlopă a mașinilor cu apucături umane.

Jocul mașinilor din desene animate arată în felul următor:

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide