• Publicat:
Magazin

Primul telefon pliabil anunțat de Samsung, încă în așteptare. Compania nu a confirmat o dată de lansare

Primul telefon pliabil anunțat de Samsung, încă în așteptare. Compania nu a confirmat o dată de lansare
Samsung a declarat marți că nu poate confirma încă data de livrare a telefonului pliabil Galaxy Fold, cerându-și scuze clienților din Statele Unite care au efectuat precomenzi pentru acesta, informează Reuters.

Cel mai mare producător mondial de smartphone-uri a întârziat vânzările globale ale telefonului pliabil în valoare de 1.980 dolari, după ce recenzenții au semnalat probleme ale acestuia.

Conform reglementărilor din SUA, compania Samsung a fost obligată să înștiințeze clienții cu privire la faptul că precomenzile vor fi anulate în cazul în care produsul nu va fi expediat până la data de 31 mai.

Deși problema nu afectează direct bilanțul contabil al companiei, amânarea dăunează eforturilor firmei de a se prezenta ca un inovator în domeniul tehnologiei, susțin analiștii.

Samsung a anunțat că intenționează să producă cel puțin un milion de telefoane pliabile în primul an, comparativ cu cele 300 de milioane de telefoane obișnuite pe care le produce în medie, anual. Compania a încetat primirea precomenzilor pentru Galaxy Fold mai devreme, din cauza a ceea ce a numit o „cerere prea mare”.

 

Inchide