Prințul William a cântat alături de Taylor Swift și Jon Bon Jovi la o gală de caritate

Prințul William a cântat alături de Taylor Swift și Jon Bon Jovi la o gală de caritate
Publicat: 27/11/2013, 13:44
Actualizat: 31/07/2014, 14:56

Prințul William al Marii Britanii a cântat alături de Taylor Swift și de Jon Bon Jovi la o gală de caritate organizată, marți seară, la Palatul Kensington din Londra, informează dailymail.co.uk.

Prințul William a uimit personalitățile prezente la gala organizată marți seară la Londra în momentul în care a acceptat să urce pe scenă alături de cântăreața pop-country Taylor Swift și de rockerul Jon Bon Jovi pentru a cânta alături de cei doi artiști americani o versiune live a piesei „Livin’ On A Prayer” a trupei Bon Jovi.

Ducele de Cambridge a făcut cunoștință cu Taylor Swift și cu Jon Bon Jovi la recepția organizată înainte de începerea evenimentului, intitulat „The Winter Whites Gala”, organizat în beneficiul fundației de caritate Centrepoint.

Prințul britanic și-a surprins invitații atunci când a acceptat invitația lansată de rockerul american Jon Bon Jovi de a-l însoți pe scenă, cu condiția ca Taylor Swift să li se alăture.

Cei trei au interpretat apoi o versiune acustică a piesei „Livin’ On A Prayer” în fața celor 600 de invitați prezenți la eveniment.

Printre invitați s-au aflat Colin Firth, Jonathan Ross, Eliza Dolittle, James Blunt și Tinie Tempah.

Rockerul Jon Bon Jovi a fost însoțit la această gală de soția sa Dorothea Hurley și de copiii lor – Jacob, Stephanie și Romeo.

Vorbind despre întâlnirea cu prințul William, cântăreața americană Taylor Swift a spus: „El a fost foarte amuzant. A fost un monent cu adevărat fericit și amuzant”.

Jon Bon Jovi a spus că întâlnirea cu ducele de Cambridge nu a fost o experiență intimidantă, întrucât el s-a întâlnit deja în trecut cu alți membri ai familiei regale britanice. „M-am întâlnit cu tatăl lui și cu bunicul său. El este încă un copil pentru mine, dar e un copil simpatic”, a spus Jon Bon Jovi.

Prințul William a cântat o versiune a aceleiași piese, la karaoke, la recepția organizată cu ocazia căsătoriei verișoarei sale, Zara Tindall.

Invitații au plătit fiecare cel puțin 500 de lire sterline pentru participarea la „The Winter Whites Gala”, organizată în beneficiul fundației Centrepoint, o organizației care sprijină adolescenții și tinerii fără adăpost.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase