Profesoară de 22 de ani, acuzată că a întreținut relații intime cu un elev. Mai mult, tânăra se fotografia dezbrăcată și trimitea pozele băieților de liceu / Ce riscă acum

Redactor:
Gandul
O tânără care a lucrat ca profesoară a fost acuzată de trimiterea unor mesaje vulgare către doi elevi. Cu unul dintre aceștia a făcut sex.

Lyndsey Sherrod Bates, în vârstă de 22 de ani, a lucrat ca profesor de educație specială la un liceu din Alabama și acum riscă 20 de ani de închisoare, după ce a făcut sex cu un elev cu vârstă sub 19 ani, scrie dailystar.co.uk.

Aceasta i-a trimis tânărului fotografii nud și l-a ademenit în mrejele ei. Fosta profesoară a demisionat la începutul anului, în urma acuzațiilor de sex cu un elev.

Robert Tuten, avocatul tinerei, a declarat însă că presupusa agresoare sexuală vrea să-și dovedească nevinovăția.

Bates a făcut sex cu un elev de 17 ani și ar fi trimit poze indecente unui alt adolescent.

Chiar dacă în Alabama vârsta consințământului pentru sex este 16 ani, acest lucru nu se aplică și în cazul profesorilor și elevilor.

Dacă va fi găsită vinovată, Bates riscă 20 de ani de închisoare și va fi inclusă în registrul infractorilor sexuali, pentru tot restul vieții.

La vremea arestării sale, Bates era nora lui Stacy Bates, adjunct al șerifului poliției din Madison County. La două zile după ce a fost arestată, în aprilie, soțul ei, Andrew, a divorțat și actele au fost finalizate în luna iulie.

Procesul lui Bates va începe în februarie 2020.

FOTO: FACEBOOK/ LYNDSEY SHERROD BATES

foto: captură youtube.com

Inchide