Prostituată, condamnată la trei ani de închisoare după ce și-a ucis un client

Publicat: 16/10/2012, 17:19
Actualizat: 23/08/2013, 07:23

O femeie de origine rusă, care practica prostituția în Marea Britanie, va sta trei ani după gratii după ce l-a bătut până l-a omorât pe un client despre care spune că a devenit violent în timpul actului sexual, scrie Daily Mail

hydromontage.com

Winston Fernandez, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost găsit la mai bine de o lună de la moartea sa, în propria locuință, autoritățile fiind alertate de o cunoștință care nu reușea să mai ia legătura cu el. Legiștii au decoperit că victima avea gâtul rupt și mai multe coaste fracturate, după cercetările ulterioare aflându-se că bătrânul își petrecuse ultima noapte în compania unei prostituate contactate pe un site de escorte.

ytimg.com

Inculpata a povestit că Fernandez era beat atunci când a ajuns în locuința lui și că a început să aibă un comportament violent, cerându-i favoruri sexuale deplasate. Natalia Woolley, de 38 de ani, a mai spus că loviturile aplicate clientului său au fost în legitimă apărare, însă anchetatorii au concluzionat că nivelul violenței folosite de femeie l-a depășit pe cel al unei acțiuni defensive. Totuși, în contextul în care bărbatul era cunoscut pentru viața sa dezordonată și pentru alte abuzuri asupra prostituatelor, rusoaica a primit pedeapsa minimă pentru fapta sa, potrivit judecătorului.

ytimg.com

După ce l-a ucis pe bărbat, Natalia Woolley s-a ascuns o perioadă la prieteni, spunându-le că a avut o problemă cu un client. Ea plănuia să părăsească țara dar a fost găsită de autorități.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase