• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Puterea Internetului: După ce gafa lui a devenit virală, Snoop Dogg a anunțat că vine în Bogata, Mureș

Rapper-ul Snoop Dogg a anunțat recent că va vizita comuna Bogata.

După ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă atunci când a încurcat locația unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din România, iar românii au făcut un site pentru promovarea localității, artistul a anunțat pe contul său de Facebook faptul că va veni în România în curând.

O echipă de tineri creativi a reușit în doar câteva ore să creeze un site excelent de promovare a unei localități din România despre care nu numai Snoop Dogg, dar și mulți români nu auziseră înainte de check-in-ul viral.

Artistul a postase o fotografie pe Instagram și, pentru a-și anunța fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota. Din greșeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureș, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.

Datorită acestor tineri, comuna are acum și un site de prezentare modern, care își întâmpină vizitatorii cu următorul mesaj: „Snoop Dogg checked into Bogata, Mureș, by mistake – but you don”t have to!” (Snoop Dogg a „ajuns” în Bogata, Mureș, din greșeală- dar nu este nevoie să fie la fel în cazul tău!).

 

Inchide