Puterea Internetului. Gestul neobișnuit pe care l-a făcut o britanică pentru a-i atrage atenția amantei soțului său

Redactor:
Corina Vârlan
Puterea Internetului. Gestul neobișnuit pe care l-a făcut o britanică pentru a-i atrage atenția amantei soțului său
Detalii intime despre presupusa aventură au fost transmise inițial către 15 persoane, printre care se numărau și mai mulți studenți, destinatarii distribuindu-le la rândul lor către sute de prieteni.

Donna Lees, o femeie de 45 de ani din Marea Britanie, a ales o modalitate inedită prin care să i se adreseze femeii cu care bănuia că soțul său ar fi avut o aventură și despre care aflase că ocupa postul de lector la Universitatea din Bath, Marea Britanie, scrie Daily Mail.

Femeia înșelată i-a trimis un e-mail amantei soțului său, iar în momentul în care aceasta din urmă nu a răspuns l-a retrimis către toate persoanele de la universitate care aveau același nume de familie ca și lectorul.

Astfel, detalii intime despre presupusa aventură au fost transmise inițial către 15 persoane care aveau același nume de familie ca și presupusa amantă, printre care se numărau și mai mulți studenți. Pe urmă, destinatarii au distribuit e-mailul altor câteva sute de prieteni.

Donna Lees a explicat ulterior că a obținut adresele de e-mail ale profesorilor și ale studenților care purtau numele de familie Russell, același cu cel al femeii cu care soțul său avusese o aventură, chiar de pe site-ul universității.

„Să fii catalizatorul care destramă o familie și distruge încrederea și dragostea dintre un tată și cele două fiice ale sale este probabil o mare povară pentru tine, Claire”, a scris britanica în e-mail.

Femeia susține, de asemenea, că nu ar fi recurs la un astfel de gest dacă amanta soțului său ar fi răspuns la e-mail-ul trimis inițial și că aventura dintre cei doi ar fi durat câteva luni.

Soții Lees erau căsătoriți de 23 de ani și aveau împreună două fiice, în vârstă de 18 și 20 de ani. După acest incident aceștia au ales să se despartă.

Inchide