Puya, pe scenă: „Aș împușca toți maidanezii”. Iubitorii de animale fac petiție pentru arestarea rapperului

Puya, pe scenă: „Aș împușca toți maidanezii. Iubitorii de animale fac petiție pentru arestarea rapperului
Publicat: 18/09/2013, 08:34
Actualizat: 29/07/2014, 19:10

Cântărețul Puya a stârnit furia iubitorilor de animale, după ce a declarat că ar împușca toți câinii maidanezi care sunt agresivi față de copii.

Iubitorii de animale au creat o petiție pe site-ul change.org, prin care cer arestarea lui Puya pentru instigare la violență împotriva animalelor. Petiția ajunsese marți dimineață la 500 de semnături.

„Puya a atras disprețul multor oameni, după ce a intrat pe scenă la Romanian Music Awards și a îndemnat publicul să omoare câinii comunitari”, se arată în petiția postată pe change.org.

Petiția este adresată Poliției, menționând că „instigarea publică la fapte ce constituie infracțiuni se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani”.

Pe scena Romanian Music Awards, imediat după ce a cântat piesa „Maidanez”, Puya a adresat publicului următorul mesaj: „Când Cuțu Cuțu și Grivei se dau la copiii mei, iau pușca și trag în ei. Cuțofililor, Puya e de la Protecția copiilor. În loc să ne plângem copiii morți, noi plângem de mila javrelor care i-au sfâșiat în colți”.