R. KELLY, inculpat pentru ABUZURI SEXUALE, se declară nevinovat. Artistul a ieșit pe cauțiune și nu are voie să se apropie de MINORI

R. KELLY, inculpat pentru ABUZURI SEXUALE, se declară nevinovat. Artistul a ieșit pe cauțiune și nu are voie să se apropie de MINORI
Publicat: 26/02/2019, 11:23
Actualizat: 25/03/2019, 19:16

Judecătorii americani au stabilit, duminică, o cauțiune de un milion de dolari în cazul rapperului R. Kelly, care s-a predat pe 22 februarie poliției, după ce a fost acuzat de patru femei, dintre care trei minore, de agresiuni sexuale.

Chiar dacă judecătorul a stabilit cauțiunea la un milion de dolari, cântărețul, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, a trebuit să achite doar 100.000 dolari pentru a ieși din arest, lucru care s-a întâmplat luni. El are interdicția de a se apropia de minori, iar polițiștii i-au ridicat pașaportul.

Audierea de duminică, în cadrul căreia a fost stabilită cauțiunea de un milion de dolari, a venit la doar câteva săptămâni după lansarea documentarului „Surviving R. Kelly„, în cadrul căruia peste 50 de artiști, jurnaliști, rude sau apropiați ai rapperului mărturisesc experiențele pe care le-au avut cu R. Kelly.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzații de pornografie infantilă și a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

Rapperul riscă până la șapte ani de închisoare pentru fiecare acuzație, dacă va fi găsit vinovat.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, și a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

foto: youtube.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase