• Publicat:
Magazin

RĂZBUNAREA unui bărbat obligat să-i plătească fostei neveste 10.000 de euro

RĂZBUNAREA unui bărbat obligat să-i plătească fostei neveste 10.000 de euro
Condamnat să plătească soției echivalentul a 10.000 de euro, un indonezian a plătit în 13 saci cu monede mici. Află ce a făcut femeia după ce a văzut sacii grei de 890 kg

Dwi Susilarto a ajuns la tribunalul din centrul insulei Java cu o camionetă în care încărcase sacii, iar cu ajutorul a doi prieteni și a unei roabe a făcut mai multe drumuri între parcare și sala de judecată pentru a aduce în fața instanței întreaga sumă, a declarat avocatul său vineri.

Litigiul viza valoarea despăgubirilor, inclusiv pensia alimentară, pe care bărbatul trebuia să o plătească după separarea de soția sa, cu care are doi copii. Susilarto avea să plătească inițial suma de 43 de milioane de rupii (2.590 de euro), însă fosta lui soție, Hemi Setyowati, a făcut apel și a obținut în final suma de 178 de milioane de rupii (10.730 euro).

Deranjat de decizie, bărbatul s-a decis să-i plătească 153 de milioane de rupii (9.220 euro) în monede de 1.000 de rupii (0,06 euro), iar restul în bancnote.

În instanță, indonezianul  era să se încaiere cu avocatul femeii, care a refuzat să numere banii, acuzându-l pe Susilarto că vrea să-și umilească fosta soție. Femeia a acceptat banii până la urmă.

Bărbatul, remunerat cu un salariu mic în calitate de funcționar public, apelase la prieteni pentru a strânge întreaga sumă datorată fostei soții.

Familia și prietenii i-au dat cea mai mare parte din bani în monede mici, a precizat avocatul acestuia, declarându-se și el surprins de metoda de plată. Președintele tribunalului a solicitat angajaților să numere monedele, ceea ce va dura, potrivit acestuia, o săptămână.

Foto: Captură

Inchide