Replica lui Mihai Gâdea după ce a fost criticat dur că l-a pus pe Julio Iglesias Jr. să spună „Jos Băsescu!” și „Antena 3 e aici”

Replica lui Mihai Gâdea după ce a fost criticat dur că l-a pus pe Julio Iglesias Jr. să spună „Jos Băsescu! și „Antena 3 e aici
Publicat: 17/05/2015, 08:50
Actualizat: 24/08/2015, 20:30

„În emisiunea de joi, avându-l invitat pe Julio Iglesias Jr, am folosit două strigături din folclorul urban. Nu am avut intenția de a aduce pe nimeni în ringul unei lupte pe care știți bine că am dus-o singur mereu. Respect familia Iglesias, le iubesc muzica și vreau să îi asigur că prețuirea ce le-o port m-a determinat să adresez invitațiile către domnii Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr, pentru a fi oaspeți ai emisiunii pe care o realizez. Alături de cele două formule devenite folclor, i-am oferit invitatului meu și ocazia de a transmite publicului din România îndemnul de a veni la concertul său din București. Regret sincer dacă am afectat sensibilitatea domnului Iglesias sau a vreunui membru al familiei sale!”, spune Mihai Gadea.

Julio Iglesias Jr, fiul celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, a căzut într-o „capcană” întinsă de prezentatorul Antena 3 Mihai Gâdea. Aflat în România de câteva zile, artistul a fost invitat și în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Interviul a decurs normal până spre final, când Gâdea i-a propus cântărețului să îl învețe „ceva în limba română”. Iglesias Jr. a acceptat cu zâmbetul pe buze, așa că a fost pus să repete, după moderator următoarele propoziții: „Antena 3 e aici”, „Jos Băsescu!” și „Veniți la mine la concert”.

Lozinca împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu, a provocat însă un val de reacții în mediul online, astfel că la scurt timp, pe pagina oficială de Facebook a lui Julio Iglesias, a apărut și un mesaj clarificator, publicat de echipa de management a artistului.

Julio Iglesias Junior nu a spus Jos Băsescu! în cunoștință de cauză. Când Mihai Gâdea i-a cerut să spună Jos Băsescu!, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut că este vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori„, se precizează în respectivul mesaj.

Julio Iglesias nu cunoaște limba română, nu este familiarizat deloc cu numele românești și, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credință, Jos Băsescu!, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele clipe ale emisiunii, Julio Iglesias a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba românp, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori. Julio Iglesias nu este la curent cu politica din România, nu cunoaște politicienii români și, neștiind deloc limba română, nici măcar nu și-a dat seama că propoziția Jos Băsescu! includea numele unei persoane. Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil. Artistul nu și-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoștință de cauză, Jos politicianul X! sau Jos politicianul Y!. Julio Iglesias a venit în România și a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale„, au conchis reprezentanții artistului.

Julio Iglesias și fiul lui, Julio Iglesias Jr., vor susține un concert la Cluj, pe 22 mai, și unul la București, pe 2 iulie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
O turistă a murit în timp ce își făcea un selfie lângă lacul din craterul...