RETROSPECTIVE 2013: Divorțurile anului la Hollywood

Publicat: 01/01/2014, 09:48
Actualizat: 29/07/2014, 18:04

Anul 2013 a fost pigmentat de numeroase scandaluri, despărțiri și divorțuri în lumea starurilor de la Hollywood.

Sarabanda divorțurilor de la Hollywood a început în luna ianuarie cu ecourile scandalului provocat de aventura actriței Kristen Stewart, care avea o relație pe atunci cu partenerul său din seria „Twillight”, Robert Pattinson, și regizorul Rupert Sanders.

În urma acestui scandal, relația dintre Kristen și Robert Pattinson s-a rupt definitiv, iar regizorul a anunțat la rândul său că divorțează de modelul Liberty Ross, scrie Agerpres.

Cei doi au încercat totuși să se împace și au mers chiar la un consilier marital care să-i ajute să-și rezolve problemele legate de infidelitatea lui Rupert Sanders. Totul a fost însă în zadar și, lucru rar în cazul divorțurilor de la Hollywood, au anunțat că se despart amiabil, ajungând deja la un acord cu privire a condițiile financiare ale divorțului și cu privire la custodia asupra copiilor.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian a obținut divorțul de jucătorul de baschet Kris Humphries în luna aprilie a acestui an. Vedeta seriei reality-show „Keeping Up With the Kardashians” a obținut divorțul după o acțiune în instanță ce a durat mai mult de un an, în contextul în care soțul ei dorea să obțină o anulare a căsătoriei și nu un divorț, invocând faptul că soția sa se face vinovată de fraudă. El chiar a solicitat în instanță suma de 7 milioane de dolari din partea soției sale, drept despăgubiri. Din păcate pentru el, Kris Humphries a trebuit să revină pe terenul de baschet pentru a-și câștiga banii, pentru că nu a primit nimic de la Kim.

În luna mai s-a pronunțat și divorțul oficial între Courtney Cox și David Arquette. Despărțiți din 2010, cei doi, care s-au întâlnit pe platourile de filmare ale primului film din seria ‘Scream’ (1996), sunt în sfârșit „fericiți divorțați”. Cei doi actori au împreună custodia fiicei lor, Coco (opt ani) și susțineau că au rămas prieteni. „Îl apreciez pe David mai mult ca niciodată. Este greu. În principiu, nu aș recomanda nimănui să divorțeze, însă el este cel mai bun prieten al meu și amândoi am evoluat. Cred că ne apreciem mai mult astăzi. Sper că este și cazul lui. În orice caz pentru mine așa este”, susținea Courtney Cox, interpreta personajului Monica Geller din serialul „Friends”.

În luna august s-a anunțat despărțirea dintre superba actriță de origine italiană italiană Monica Bellucci și actorul francez Vincent Cassel. Cei doi formau unul dintre cele mai celebre și totuși discrete cupluri de actori și căsnicia lor a rezistat vreme de 14 ani.

După liniștea înșelătoare a vacanțelor din luna august, sezonul despărțirilor și al divorțurilor a reînceput în forță din luna septembrie cu anunțul că Richard Gere s-a despărțit de Carey Lowell, punând capăt unei căsnicii de 11 ani. Gere și Carey, care au împreună un băiat de 13 ani, pe nume Homer, trăiesc despărțiți de mai mult timp, însă, conform unor surse, abia în luna septembrie a acestui an au decis să-și oficializeze despărțirea. Cândva unul dintre cei mai doriți burlaci de la Hollywood, Richard Gere, 64 de ani, a mai trecut prin „valea plângerii conjugale” la braț cu supermodelul Cindy Crawford, iar Carey Lowell, 52 de ani, a mai fost căsătorită la rândul ei de două ori.

În luna octombrie a apărut informația că un adevărat veteran al căsniciei, actorul Paul Hogan (‘Crocodile Dundee’) divorțează după nu mai puțin de 23 de ani de mariaj. A durat ceva, dar până la urmă i-a ajuns și lui cuțitul la os. Desigur, celebrul cuțit pe care personajul său îl folosea în filme pentru a jupui de piele crocodilii și pentru a impresiona protagonistele. Linda, fosta lui soție, a solicitat desigur sprijin financiar și pensie alimentară pentru Chance, fiul lor de 15 ani, a cărui custodie a cerut-o. Hogan are de unde să plătească, averea sa fiind estimată la 20 de milioane de dolari.

În luna octombrie a solicitat divorțul și Jamie White, soția lui Tom Welling (‘Smallville’), după 11 ani de căsnicie. Ea a invocat „neînțelegeri ireconciliabile” și i-a cerut soțului pensie alimentară (numai pentru ea, cei doi neavând copii). Conform TMZ.com, Tom și Jamie s-ar fi despărțit de fapt din decembrie 2012. Ei formau o pereche mai curând discretă. S-au căsătorit pe 5 iulie 2002 la Martha’s Vineyard, insulă foarte populară din Massachusetts.

La sfârșitul lunii octombrie am aflat și că soția lui Clint Eastwood, Dina (48 de ani), a ales până la urmă divorțul după 17 ani de căsnicie cu celebrul actor și regizor. Motivația de divorț invocă divergențe ireconciliabile, iar Dina Eastwood solicită și custodia asupra fiicei lor, Morgan, de 16 ani. Ea a mai solicitat ca actorul, în vârstă de 83 de ani, să-i plătească o pensie viageră, precum și să plătească cheltuielile de judecată.

Actrița Jane Seymour a înaintat în instanță solicitarea de divorț de regizorul James Keach cu care era căsătorită de 20 de ani. Vedeta din „Dr. Quinn, Medicine Woman” a precizat că nu mai locuiește alături de James Keach încă din luna aprilie a acestui an, iar prin solicitarea de divorț depusă în instanță la 25 octombrie dorește să oficializeze faptul că este o femeie liberă.

Luna octombrie a însemnat și sfârșitul căsniciei de 3 ani dintre actorul britanic Orlando Bloom și modelul australian Miranda Kerr.

Tot la sfârșitul lunii octombrie, „după o lungă suferință” s-a oficializat și divorțul dintre Demi Moore și Ashton Kutcher. Cei doi sunt despărțiți din noiembrie 2011 și au ajuns la un acord pentru a-și finaliza procesul de divorț după o luptă în instanță de aproape doi ani.

În luna noiembrie a venit anunțul divorțului dintre actorul de origine franceză Jean Dujardin, laureat al unui premiu Oscar cu rolul din filmul „The Artist”, și Alexandra Lamy, alături de care forma cuplul monden de aur al Franței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic