Revelion 2014 în Centrul Vechi. Lista petrecerilor de Revelion în cluburile din centrul Capitalei

Publicat: 30/12/2013, 22:42
Actualizat: 29/07/2014, 22:23

Centrul Vechi al Bucureștiului, zona care îi atrage deopotrivă pe tinerii români și pe turiștii care vor să se bucure de viața de noapte a Capitalei, va fi animat în noaptea de Revelion 2014 de diverse petreceri. Localurile au pregătit petreceri și oferte speciale pentru cei care vor să întâmpine Anul Nou dansând alături de prieteni.

gândul a adunat informații despre evenimentele organizate de cluburile de pe Strada Lipscani, dar și de pe cele adiacente. Vezi mai jos cât costă intrarea și ce include prețul unui bilet.

El Dictator organizează petrecere de Revelion cu open bar și open bufet. Cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani în clubul din centrul vechi vor putea servi băuturi diverse, dar și gustări inedite precum frigărui de cașcaval cu măsline, frigărui de pepene galben cu prosciutto sau frigărui de struguri cu mozzarella. Biletul de intrare costă 250 de lei la categoria Golden Seats (scau la masă), 200 de lei – Scaun la bar sau 150 de lei pentru cei care nu vor neapărat un loc. Petrecerea va începe la ora 22:00, iar cei ce vor trece pragul clubului vor primi la intrare fie un papion (bărbații), fie o brățară (femeile) din catifea aurie.

În Mojo intrarea costă 290 lei. Totuși, dacă după ora 00:00 vor fi mai locuri libere, prețul biletelor ar putea să fie redus pentru cei care se hotărăsc în ultimul moment, au precizat organizatorii evenimentului pentru gândul. Prețul inițial include open bar, bufet rece, șampanie. De muzică se vor ocupa, pe rând Mojo Band Live și Dj Adi. În plus, petrecăreții care vor să-și încerce talentul pot participa la karaoke. Ușile se deschid la ora 21.00.

În Fire Club, petrecerea începe la ora 21:00. Pentru cei fără rezervare, intrarea costă 25 de lei, în timp ce pentru aceia care și-au anunțat din timp prezența, prețul este de 75 de lei și include și meniul serii: aperitiv, fel principal – mixed grill și desert. La cerere, poate fi oferit și meniu vegetarian. De asemenea, pentru cei fără rezervare, dar care doresc și meniu, prețul total al biletelui este de 100 de lei.

Foto: Facebook//Fire Club (Gabriela Tudor)

Club Goblin găzduiește petrecerea „All Dolled Up New Year”s Eve”, începând cu ora 21:00. Intrarea costă 150 de lei pentru cei care nu vor neapărat să stea jos și 180 de lei pentru aceia care doresc totuși să aibă un loc rezervat la masă. În ambele cazuri, clienții se pot bucura de open bar și open buffet. De muzică se vor ocupa Skoo, Chesarion și Keri.

Cafeneaua Club A își deschide ușile pentru clienții care vor să le treacă pragul în noaptea de Revelion la ora 21:00. Biletul costă 200 de lei și include open bar, bufet suedez și grill. La desert, se vor servi tort de ciocolată, fructe, sărățele, alune și salatini. La subsol, în Club A, petrecerea va fi animată de trupa Țapinarii, care va susține un recital. Biletul de intrare va costa 15 lei. Pe de altă parte, cei care achită costul biletului pentru evenimentul din Cafeneaua Club A au acces gratuit în Club (în încăperea de la subsol).

Și Club The Vault organizează o petrecere pentru noapte dintre ani. Intrarea îi va costa 300 de lei pentru cei care vor să își rezerve și un loc la masă sau 270 de lei, pentru ceilalți. Ambele variante includ bufet suedez (rece și cald) și open bar.

Pentru cei care visează la o atmosferă tipică teatrului burlesc sau cabaretului, Bordello Bar organizează un eveniment special pe 31 decembrie. Ținuta clienților va trebui astfel să fie adaptată temei petrecerii ce va include și momente artistice speciale. Prețul unui bilet costă 375 de lei și include open bar și gustări speciale, precum somon tartar cu ou de prepeliță și caviar, ruladă de curcan scandinav în crustă de mac cu sos cranberry sau frigărui de miel pe cruton de mămăligă.

Foto: Facebook//Bordello Bar

St. Patrick Irish Pub va găzdui de Revelion o petrecere disco. Ușile se vor deschide la ora 20.30 iar intrarea va costa 320 de lei pentru cei care vor să petreacă în încăperea de la parter și 420 de lei pentru cei care aleg încă Pentru grupurile ce includ 12-20 de persoane se face o reducere de 5%, iar pentru cele mai mari de 20 de persoane, prețul scade cu 10%. Petrecerea include open bar și …

La ora 21:00 va fi deschisă și petrecerea „We Love New Year”s Eve” din Elephant Pub&Club. Aici, locurile sunt limitate: 200. Pentru cei care vor să-și rezerve și un loc la masă prețul biletului este de 180 de lei, iar pentru ceilalți, care nu optează pentru asta, 150 de lei. Sunt incluse bufetul suedez și open bar-ul.

De bufet suedez, open bar și șampanie se vor bucura și cei care vor alege să petreacă Revelionul în The Embassy Hanul cu Tei. De asemenea, invitat special va fi DJ Dominique. Intarea costă 350 de lei, iar la grupurile mai mari de 10 persoane se face o reducere de 10%.

Pentru noaptea dintre ani, Papiota organizează un „Bairam dansat” ce promite să reînvie era muzicii Disco-Psychedelic. Intrarea costa 35 de lei și include și o cupă de șampanie ce va fi oferită la miezul nopții. Ușile se deschid la ora 21:00.

Foto: Facebook//Papiota

20 de lei costă intrarea la petrecerea găzduită de Iron City în noaptea de Revelion. Reprezentanții clubului au declarat pentru gândul că evenimentul nu va fi unul neapărat special sau care să abordeze vreo tematică specială pentru întâmpinarea Anului Nou. „Va fi o noapte de club normală. Noi ne respectăm clienții fideli, care știu de ce vin aici. Nu vrem să inventăm tot felul de chestii… Nu vom avea open bar – fiecare plătește cât consumă”.

O petrecere inspirată de unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2013 – „Marele Gatsby” – se va desfășura în La Muse, începând cu ora 21:00-21:30. Evenimentul va reînvia atmosfera anilor ”20 din SUA cu ajutorul muzicii speciale – jazz, swing, foxtrot -, dar și a momentelor artistice pregătite de dansatoarele La Muse. Totul va fi completat de clienții care trebuie să îmbrace ținute adaptate tematicii propuse. La final va fi premiată prezența feminină care amintește cel mai bine de celebra Daisy, iar cel mai „potrivit” Gatsby va fi și el recompensat. Intrarea costă 200 de lei și include gustări, băutură, șampanie și tort.

Club Maraboo va avea și un invitat special la petrecerea pregătită pentru Revelion. Este vorba de cântărețul Maximilian, care va susține un recital de 45 de minute, la ora 03:00. Prețul unui bilet este de 150 de lei și include open bar. Pentru cei care vor și o gustare, costul se dublează: 300 de lei. Deși locurile sunt rezervate deja în totalitate, organizatorii au declarat pentru gândul că, dacă după ora 02:00-03:00 se mai eliberează, ușile se vor deschide și pentru alți clienți.

El Comandante Junior organizează „Masquerade Revelion”, petrecere la care invitații trebuie să vină mascați. Participarea la eveniment costă 175 de lei pentru cei care vor să își rezerve un loc la masă sau 150 de lei – fără loc. În ambele cazuri sunt incluse bufetul suedez, open bar și șampania ce va fi oferită la miezul nopții.

Foto: Facebook//El Comandante Junior

Cei care vor să petreacă noaptea de Revelion în Club Freddo trebuie să plătească 340 de lei. Băutura și gustările sunt incluse, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Evenimentul va începe la ora 21:30.

True Club promite o petrecere ce va fi animată atât de un DJ, dar și de Emanuel Mirea Band. Evenimentul va începe la ora 21:00, iar biletul costă 375 de lei pentru cei care fac rezervare. Sunt incluse open bar-ul, bufetul suedez și șampania.

La Hanul cu Tei noaptea de Revelion va fi sărbătorită printr-un eveniment ce include atât muzica pregătită de un DJ, cât și recitaluri live de jazz: Silvia Micu, Alexandru Burca și Gabi Stănescu. Intrarea costă 350 de lei sau 300 de lei pentru grupuri mai mari de 10 persoane. Rezevările se pot face până pe 31 decembrie, înainte de ora 21:00.

Atelierul Mecanic va găzdui, de asemenea, o petrecere de Revelion. Intrarea va costa 50 de lei, iar muzica va fi asigurată de un DJ. Ușile se deschid la ora 22:00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice