„Rhythm Of The Dance”,14 ani de când a fost votat cel mai bun show de dans irlandez. Unde puteți vedea spectacolul în România

Rhythm Of The Dance,14 ani de când a fost votat cel mai bun show de dans irlandez. Unde puteți vedea spectacolul în România
Publicat: 09/03/2015, 18:12

Show-ul „Rhythm Of The Dance” va fi prezentat în șapte orașe din România, în perioada 24 – 30 aprilie, de Compania Națională de Dans a Irlandei.

La doar trei ani de la înființare, în 2001, dansatorii trupei, împreună cu Kieran Cavanagh – producătorul „Rhythm Of The Dance”, au întrerupt turneul pe care îl desfășurau la acel moment in Australia pentru a ajunge în Polonia și a intra în posesia premiului pentru cel mai bun show de dans irlandez.

Premiul i-a fost înmânat producătorului „Rhythm Of The Dance” de actorii Stefanie Powers – cunoscută pentru serialul TV „Hart to Hart” și Michael York. După acel moment, protagoniștii „Rhythm of the Dance” s-au intors în Australia pentru a continua turneul.

„Rhythm Of The Dance” este un poem epic, care descrie călătoria celților de-a lungul timpului. Puterea dansului și a muzicii vor purta spectatorii într-o călătorie fascinantă, dezvăluindu-le peisaje și panorame din Irlanda, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Acest spectacol dovedește, prin povestea celților și a druizilor, că oamenii își pot făuri singuri destinul când sunt uniți și au țeluri comune, toate acestea fiind redate și ilustrate printr-un show în care arta dansului, măestria, imaginația și talentul dansatorilor se îmbină perfect cu cele mai performante tehnici de sunet și lumină. Echipa, formată din trei tenori, un grup de muzicieni tradiționali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez -, pregătește un spectacol pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de țări.

Spectacolul are o durată de aproximativ două ore și este o incursiune în lumea dansurilor tradiționale celtice, un liant care unește vechea artă celtică și arta contemporană cu cele mai moderne tehnici și efecte speciale.

Încă de la înființare, în 1999, protagoniștii spectacolului „Rhythm of the Dance”, în frunte cu Mark C. Tynan – coregraful care a creat spectacole pentru Michael Flatley -, au strâns în jurul lor milioane de fani și au susținut turnee în toată lumea (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dhabi, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franța, Elveția, țările din fosta Iugoslavie, Portugalia, Taiwan, Malaysia, Statele Unite ale Americii, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lituania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina etc.).

Turneul „Rhythm Of The Dance” ajunge în România în șapte orașe. Astfel, pe 24 aprilie, spectacolul va fi prezentat la Constanța (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 25 aprilie, la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor), pe 26 aprilie, la Iași (Casa de Cultură a Studenților), pe 27 aprilie, la București (Teatrul Național București). În continuare, spectacolul va ajunge pe 28 aprilie la Brașov (Sala Patria), pe 29 aprilie la Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenților), iar pe 30 aprilie, la Timișoara (Opera Romană).

Biletele pentru spectacolul „Rhythm Of The Dance” au prețuri cuprinse între 100 de lei și 300 de lei și se găsesc în rețeaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), la Teatrul Național din București, la librăriile Librarium și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan – stația de metrou Unirii 1, precum și online, pe www.biletoo.ro și www.bilet.ro, www.salapalatului.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro și www.myticket.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern