Rihanna a plâns în emisiunea lui Oprah Winfrey, când a povestit despre Chris Brown

Rihanna a plâns în emisiunea lui Oprah Winfrey, când a povestit despre Chris Brown
Publicat: 18/08/2012, 15:54
Actualizat: 27/09/2018, 21:03

Cântăreața Rihanna a plâns în emisiunea lui Oprah Winfrey, când a povestit despre momentele în care a fost lovită de fostul ei iubit, Chris Brown, scrie usmagazine.com.”A fost jenant, m-am simțit umilită”, a spus Rihanna în interviul care va fi difuzat integral duminică. „Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Tot ceea ce mi se părea familiar s-a schimbat peste noapte, iar eu nu am putut controla asta”, a spus artista.

Rihanna, în vârstă de 23 de ani, a fost bătută de Chris Brown – care pe atunci era iubitul ei -, înainte de gala premiilor Grammy din februarie 2009. Rapperul a pledat ulterior vinovat la acuzațiile de agresiune și a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunității și terapie psihologică timp de un an.

„Totul a devenit un circ, iar eu m-am transformat într-o persoană foarte protectoare. Simțeam că el este cel mai urât om din lume. A fost foarte ciudat, foarte confuz”, a povestit Rihanna, în timp ce încerca să nu plângă. „Oricât de furioasă aș fi fost, oricât de rănită și trădată m-aș fi simțit, am simțit că el a făcut o greșeală și că are nevoie de ajutor… și oare cine îl va ajuta?”, a spus cântăreața.

„Nimeni nu o să spună că are nevoie de ajutor (…) toți vor spune că este un monstru, fără să se uite la cauze… iar eu eram mai mult preocupată de soarta lui”, a mai spus aceasta.

Rapperul și-a cerut scuze publice pentru fapta sa, în urma căreia Rihanna s-a ales cu un ochi învinețit și cu buza spartă. În afară de pedepsele menționate mai sus, rapperului i s-a ordonat să păstreze distanța față de fosta lui iubită, însă acest ordin de restricție a fost anulat în 2011, fapt care le-a permis celor doi să intre în studiouri și să înregistreze împreună două piese noi.

În interviul acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, ce va fi difuzat în Statele Unite în emisiunea acesteia „Next Chapter” de duminică, Rihanna a mărturisit că acel incident a făcut-o să intre într-o „zonă foarte întunecată” din viața ei.

„M-am simțit rușinată. M-am simțit umilită. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simțit ofensată și jignită. Eram într-o zonă foarte întunecată din viața mea în acel moment”, a spus Rihanna.

La începutul lunii februarie, un tribunal american a respins cererea lui Brown prin care acesta solicita anularea regimului de libertate condiționată. Chris Brown a absolvit un curs pentru controlarea acceselor de furie, ca parte a programului său de reabilitare publică, și a fost lăudat de mai mulți judecători, în timpul procesului de evaluare, însă judecătorul George Lomeli de la Curtea Superioară a insistat să se respecte decizia inițială, potrivit căreia rapperul trebuie să se prezinte periodic pentru evaluare în fața unui ofițer de poliție din statul său natal, Virginia, pentru încă doi ani.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” și „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „F.A.M.E.” și a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna și-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziție a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” și „Disturbia”. Înainte de „Loud”, lansat în 2010, cântăreața a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreața a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...