Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline pentru a porni instalația de Crăciun dintr-un magazin

Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline pentru a porni instalația de Crăciun dintr-un magazin
Publicat: 16/10/2012, 16:07
Actualizat: 31/03/2019, 00:26

Cântăreața Rihanna va primi 5 milioane de lire sterline (6,2 milioane euro) pentru a porni instalația de Crăciun din centrul comercial Westfield Stratford din Londra, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreața născută în Barbados va deschide astfel sezonul sărbătorilor de iarnă la acest centru comercial din apropiere de parcul Olimpic din Londra și va susține cu această ocazie un concert pentru fanii ei.

„Rihanna este încântată. Știe că acest contract este important și este total de acord să participe la eveniment – dacă acesta își va găsi un loc în programul ei. Westfield Stratford a avut un an minunat grație Jocurilor Olimpice și vrea să cheltuiască mult pentru a sărbători. Deși contractul final încă nu a fost semnat, ei sunt dispuși să plătească 5 milioane de lire sterline pentru ea (Rihanna, n.r.). Se așteaptă ca 20.000 de persoane să vină să ocupe parcul în care se află complexul comercial”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Rihanna și-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziție a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” și „Disturbia”. În ultimii trei ani, cântăreața născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: „Rated R” (2009), „Loud” (2010) și „Talk That Talk” (2011).

Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreața a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase