Robbie Williams a căzut peste o femeie și i-a rupt mâna, în timpul unui concert

Robbie Williams a căzut peste o femeie și i-a rupt mâna, în timpul unui concert
Publicat: 04/07/2014, 12:09
Actualizat: 29/07/2014, 20:53

Robbie Williams și-a pierdut echilibrul în timpul concertului și a căzut peste mulțimea de spectatorii ce asista la concertul „Swing Both Ways”, incident în urma căruia a fracturat mâna unei femei în vârstă de 52 de ani.

Margaret Nash a fost transportată imediat de o echipă de paramedici la spital, unde i-a fost pusă mâna în ghips.

„Am oferit asistență medicală doamnei după ce a spus că o doare brațul. Ni s-a spus mai târziu că are brațul fracturat. Am luat legătura cu compania de producție a lui Robbie, iar producătorii au contactat-o pe doamnă”, a declarat Paul Tattenden, managerul general al Metro Radio Arena.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și care eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Potrivit Music Week, noul LP al cântărețului Robbie Williams, intitulat „Swings Both Ways”, lansat pe 18 noiembrie 2013, a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk. Albumul a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online, depășind recordurile precedente stabilite de albume precum „Progress” (Take That), „I Dreamed A Dream” (Susan Boyle), „X & Y” (Coldplay) și „Lioness: Hidden Treasure” (Amy Winehouse).