Robbie Williams spune că îmbătrânește și se transformă încet în tatăl său

Robbie Williams spune că îmbătrânește și se transformă încet în tatăl său
Publicat: 16/06/2013, 15:08
Actualizat: 01/02/2019, 02:15

Robbie Williams a început un nou turneu la finalul acestei săptămâni, dar a mărturisit pentru The Sun că se simte bătrân, îl doare spatele și seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său.

Williams a deschis în forță seria concertelor din turneul „Take the Crown”, vineri, la Dublin, dar, în ciuda energiei sale, starul care are un copil și se apropie de vârsta de 40 de ani, spune că se simte bătrân.

„Nu am cum să scap. Marele 40 nu e prea departe”, a declarat Robbie Williams într-un interviu exclusiv pentru The Sun. „Spatele meu este distrus și fac exerciții în fiecare zi să fiu în formă pentru turneu. Sunt destul de conștient că arăt ca un tată”, a spus starul.

„Nimeni nu îți spune cum să faci față faptului că ești din ce în ce mai plinuț. Asta depinde de ADN-ul tău. Eu mă transform încet-încet în tatăl meu”, a spus el.

„Indiferent de ce mănânc, de cât de mult sport fac, natura își urmează cursul, iar eu capăt forma tatălui meu. Eu nu am nicio problemă cu asta și sper că nici pe doamna mea nu o deranjează”, a glumit vedeta.

Robbie Williams locuiește în Londra, alături de soția sa Ayda și fiica lui Teddy. De altfel, Teddy, care purta căști protectoare, și mama sa, au fost în culise, alături de Robbie Williams, la concertul din Dublin. De altfel, vedeta a dedicat, în concert, melodia „Come Undone”, fiicei sale, „Teddy Bear”.

„Sincer, sunt mai fericit ca niciodată. Faptul că sunt tată, că am o fiică … este cel mai important lucru din lume pentru mine. Mi-a schimbat viața. Nu vreau să fiu dramatic, dar așa e. Brusc, totul are un rost”, a spus el.

Pe de altă parte, Williams a spus că nu merge de obicei la concerte, pentru că urăște mulțimile. Unul din concertele la care a mers, de dragul soției, a fost show-ul lui Beyonce de acum câteva săptămâni, la O2 Arena.

„Am fost, într-un fel, obligat să merg alături de soție. Nu e vorba că nu am vrut să o văd pe Beyonce, este grozavă, dar m-aș fi mulțumit să o văd și pe YouTube. Îmi place să văd mulțimile de pe scenă, dar cam atât de mult vreau să mă apropii de oameni”, a spus el.

Deși se plânge că îmbătrânește, Williams a spus că, față de perioada tinereții sale tulburi, acum se simte mai în formă ca oricând, pentru că se poate bucura de succesul său și vrea să cânte atât timp cât o să fie în formă.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002 în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat, în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star”, în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai pală în peisajul muzicii pop britanice și care eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l că încă mai poate avea succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Alphabet, compania care deține Google, depășește o capitalizare de 2.000 de miliarde de dolari