Rolling Stones lansează un nou album în 2020, după 15 ani de „tăcere creativă”

Redactor:
Gandul
Rolling Stones lansează un nou album în 2020, după 15 ani de „tăcere creativă”
Rolling Stones lansează un nou album în 2020, după 15 ani de "tăcere creativă"

Ronnie Wood spune că sunt șanse ca în 2020 el și colegii săi, Mick Jagger, Keith Richards și Charlie Watts, să scoată pe piață un nou album. Ultimul material discografic al trupei Rolling Stones a fost lansat în 2016, fiind o selecție de preluări „Blue & LonesomeTrupa a fost nevoită să își amâne începutul turneului nord-american pentru show-ul „No Filter”, după ce Jagger a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală la inimă, potrivit Mediafax.ro.

Nu se făcuse bine luna august, că muzicienii erau din nou pe scenă.

Ronnie a declarat pentru ziarul The Sun că „noul album e ca un puzzle, încă mai trebuie să punem la loc bucățile care lipsesc. Sperăm să îl lansăm în 2020 și să ne continuăm turneul mondial”.

În luna ianuarie a anului 2019, Keith Richards a povestit că sesiunile de înregistrare pentru noul album au fost „foarte plictisitoare, ca un atelier de tâmplărie”.

The Rolling Stones este o trupă rock înființată în Londra, în 1962. Trupa este formată, în prezent, din solistul Mick Jagger, chitaristul Keith Richards, basistul/chitaristul Ronnie Wood și bateristul Charlie Watts. Formația a vândut peste 250 de milioane de discuri la nivel mondial, a fost inclusă în Rock’n’Roll Hall of Fame în anul 1989 și a fost plasată de revista americană Rolling Stone pe locul al patrulea în Top 100 al celor mai mari artiști din toate timpurile.

 

Tags:
Inchide