Românca Laura Bretan, în finala America’s Got Talent: O melodie emoționantă dedicată bunicului ei

Redactor:
Monica Stoica
Românca Laura Bretan, în finala America’s Got Talent: O melodie emoționantă dedicată bunicului ei
Laura Bretan, adolescenta de 14 ani de origine română s-a calificat în finala show-ului de televiziune „America's Got Talent" după o interpretare emoționantă în semifinală: A cântat o piesă dedicată bunicului său, „Pie Jesu", despre care a spus că este „una dintre preferatele lui".

Potrivit Gossip Cop, Bretan a ridicat juriul show-ului „America’s Got Talent” după o interpretare tulburătoare a piesei „Pie Jesu”. Puștoaica a cântat cu ochii în lacrimi în primele apariții live în competiția difuzată de NBC.

După performanța din semifinale, Simon Cowell nu a putut vorbi deoarece audiența ovaționa.

„Laura, cred că aceasta a fost cea mia bună performanța vocală din competiție. Dacă nu intri în finală, înseamnă că e ceva în neregulă cu show-ul”. Heidi Klum i-a spus Laurei că a atins toate notele înalte cu frumoasa ei voce.

De asemenea, Mel B i-a spus: „Fie că ești sau nu un fan al acestui gen muzical, ce poți face tu cu vocea e incredibil. Poți spulbera acoperișul acesta din Dolby Theatre.” Howie Mandel a recunoscut că „inima” Laurei a fost cu totul acolo și toată lumea simte emoția.

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuța de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d”arte” din opera „Tosca” de Puccini și a creat un moment emoționant cu care a reușit să ajungă rapid la sufletele tuturor. După ce a aflat rezultatul votului și faptul că ea este marea câștigătoare, Laura a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt foarte emoționată. Nu am crezut niciun moment că așa ceva e posibil, nu am cuvinte să explic ce s-a întâmplat în seara asta. E un vis și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și au avut încredere în mine și în talentul meu.”.

 

 

Inchide