ROMÂNII AU TALENT. Andra își lansează noul single „Inevitabil va fi bine” în cea de-a treia semifinală. Cine vor fi invitații speciali în SEMIFINALA 3

Redactor:
Mădălina Chițu

O nouă ediție a show-ului ROMÂNII AU TALENT va fi difuzată vineri, 19 aprilie, la ProTV. În SEMIFINALA 3 a show-ului ROMÂNII AU TALENT Andra va canta în premieră noul ei single, „Inevitabil va fi bine”, melodie care promovează albumul cu același nume al artistei, care urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music.

Printre celelalte surprize ale SEMIFINALEI 3 ale emisiunii ROMÂNII AU TALENT se numără și prezența lui Krem, artistul care a făcut senzație în cel de-al doilea sezon al showului ROMÂNII AU TALENT.

Pe scena SEMIFINALEI 3 de la ROMÂNII AU TALENT vor urca vineri seara Adrian Aron, băiețelul care i-a cântat tatălui aflat în Afghanistan, sand-artistul Ana Munteanu, Andra Pacurar și Alexandru Minculescu, dansatorii care l-au făcut chiar și pe Mihai Petre să se ridice de pe scaun, magicianul Andrei Crăciun, Camelia Duță – femeia care a demonstrat că pasiunea ei pentru dans nu are limite, Cornelia Tihon – fata care a prezentat cel mai sexy moment de folclor de la ROMÂNII AU TALENT, grupul de gimnastica Gimnis, Călin Marincaș – tânărul cu voci multiple, dansatorii de la H2O și Simply That Crew, acrobații de la Trupa Corina și Sorin Ursan – bărbatul care a impresionat cu puterea vocii sale.

Premiul cel mare de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT este acordat de COSMOTE.

LOTO – LOTO 6 DIN 49. Numerele extrase la LOTO joi, 18 aprilie

 

Inchide