ROMÂNII AU TALENT. Câți români s-au uitat la show vineri seara, după scandalul „Criminalul”, care a făcut postul să-și ceară scuze

ROMÂNII AU TALENT. Câți români s-au uitat la show vineri seara, după scandalul „Criminalul, care a făcut postul să-și ceară scuze
Publicat: 04/04/2015, 13:37

Cea de-a patra ediție a show-ului „Românii au talent” a fost lider de audiență, 4,2 milioane de telespectatori urmărind spectacolul pe întreaga sa durată de difuzare, între orele 20.31 și 23.07, informează Pro TV.

Cea de-a patra ediție a show-ului „Românii au talent” a adus, vineri seară, în casele telespectatorilor momente incredibile, care au surprins, au emoționat și au demonstrat că talentul autentic există cu desăvârșire. Numerele amuzante nu au lipsit din emisiune și au stârnit reacții spectaculoase atât din partea celor patru jurați, Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis, cât și a celor două gazde ale emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, și a publicului.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.31 – 23.07, 4,2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audiență de la 22:46, 5 milioane de români au fost cu ochii pe show-ul de la Pro TV.

Cea de-a patra ediție a noului sezon „Românii au talent” a înregistrat 22,7 puncte de rating și 48,6% share în intervalul de difuzare 20.31 – 23.07, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de aproape șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obținut 4,4 puncte de rating și 9,3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detașat cu 19,6 puncte de rating și 37% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 7,5 puncte de rating și 14,1% share. La nivel național, Pro TV rămâne și de această dată lider, cu o audiență medie de 22,6 puncte de rating și 40,8% share, locul secund înregistrând 7,3 puncte de rating și 13,2% share.

Noua ediție „Românii au talent” a surprins telespectatorii cu multe momente inedite, concurenți talentați care le-au transmis juraților multă emoție și numere amuzante, care au stârnit hohote de râs în sală. Tot în ediția de vineri, Bebe Cotimanis le-a urmat exemplul Andrei și al Mihaelei Rădulescu, apăsând „golden buzz-ul”, pentru a-și trimite concurentul preferat direct în semifinală.

FOTO: Românii au talent

Primul număr care a reușit să impresioneze juriul a fost cel al lui Jorge Oswaldo Parra Caiza. Pentru el, muzica este ceva aparte, care se trăiește cu inima și sufletul. A cântat la mai multe instrumente, reușind să o determine pe Andra să cânte alături de el. A primit aplauze și felicitări din partea juriului, iar în final a obținut patru de „Da”, care l-au trimis în etapa următoare a competiției.

Grupul Tierra Sin Pan, format din șapte muzicieni, a urcat pe scenă și a uimit publicul cu interpretarea de excepție. A fost un moment complex, iar jurații au fost fascinați de tehnica vocală a contratenorului. În finalul reprezentației, Andra le-a transmis: „În general, iubesc oamenii talentați. Nu pot decât să mă ridic în picioare și să vă spun că aveți toată admirația mea”. Au reușit să obțină patru de „Da” și se pregătesc de etapa viitoare.

Scena de la „Românii au talent” s-a umplut de energie în momentul în care ansamblul Kolomeika, format din 33 de membri, a venit în fața juriului. Momentul prezentat de aceștia a fost plin de bucurie, pe care au reușit să o transmită și juriului, dar și lui Smiley și Pavel, care au dansat în culise. Concurenții au ridicat sala în picioare cu prestația lor și au smuls ropote de aplauze. În momentul verdictului, Mihaela Rădulescu le-a spus: „Ați fost foarte frumoși, plini de culoare și de spectacol!”. Ansamblul Kolomeika va putea fi revăzut în etapa următoare, în care au mers cu patru de „Da”.

FOTO: Românii au talent

„Un grup de tineri debutanți”, a spus Smiley în momentul în care cei șase membri ai grupului Armonia seniorilor au intrat pe scenă. Cu vârste cuprinse între 63 și 73 de ani, ei au demonstrat că talentul nu are vârstă. Au dansat, s-au simțit bine, au regizat un moment comic și au reușit să obțină admirația tuturor celor prezenți în sală. Cu zâmbetul pe buze, Andi Moisescu a declarat: „Vă mărturisesc sincer, rar am văzut o trăsnaie mai mare și eu știu că se spune că la români speranța moare ultima. Eu pot să vă asigur că, după ce am văzut aici, nebunia moare ultima!”. Cu toate că verdictul Andrei a fost negativ, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Bebe Cotimanis au decis să-i trimită în etapa următoare pe cei șase seniori, cu trei de „Da”.

Trupa The beat a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent”. Cei șase puști au arătat rock și au avut atitudine similară. Au surprins juriul cu interpretarea melodiei „Sweet child O’ mine” de la Guns N’ Roses, iar publicul s-a implicat total în numărul prezentat. Chiar dacă unul dintre micuți a avut parte de un mic accident, căzându-i chitara în timpul prestației, nu s-a oprit o clipă, iar Andi Moisescu a intervenit pentru a-l ajuta.

Impresionată de cei mici, Andra a spus: „Dragilor, a sunat foarte bine și vreau să vă spun că vă apreciez pentru că faceți muzică de calitate, de mici învățați să cântați live și dați un exemplu celorlalți. Vă felicit din toată inima!”. The beat va merge mai departe în competiție cu patru de „Da”.

Membrii Tarafului Eftimiu Drăgoi au intrat pe scenă determinați și siguri pe ei. Au prezentat un moment excepțional de muzică lăutărească și au ridicat toată sala în picioare, dar și pe cei patru jurați, care au dansat și au aplaudat în continuu prestația acestora. Atmosfera din sală a fost incendiară, iar Bebe Cotimanis s-a ridicat în picioare și a spus: „În sfârșit, au venit! Eu aș fi plecat cu voi oricum!”. În final, cei cinci muzicieni au obținut patru de „Da” din partea juriului.

FOTO: Românii au talent

Garry Cozma a venit la preselecții pentru a surprinde și a reușit. Momentul de magie prezentat de el a fost unul inedit, s-a jucat cu vinul și a reușit să uimească jurații cu fiecare mișcare pe care a făcut-o. La finalul numărului prezentat de Garry, Andi Moisescu a declarat: „După părerea mea, a fost o ilustrare perfectă a unui adevăr pe care oamenii de aici, din Moldova, îl cunosc. Până la urmă, în zona asta, vinul e un dar venit de Sus”. Concurentul a primit patru de „Da” și merge în următoarea etapă.

Sergiu Portărescu a pregătit pentru preselecțiile „Românii au talent” un moment deosebit. Concurentul a demonstrat pe parcursul prestației că este foarte creativ, dar și talentat. În numai trei minute, a reușit să decupeze în hârtie profilul fiecărui jurat. Numărul său a fost unul cu adevărat special și a impresionat juriul, care l-a aplaudat îndelung. „Răspunsul, cu adâncă plecăciune, este DA!”, a spus Bebe Cotimanis în momentul verdictului. Ceilalți trei jurați au fost în asentimentul acestuia și i-au acordat concurentului încă trei de „Da”. Sergiu merge mai departe în competiție cu patru astfel de răspunsuri afimrative.

Cristina Kiseleff a reușit să ridice sala în picioare imediat după primele note interpretate la vioara sa electrică. Tânăra a debordat de energie, a dansat și a zâmbit pe tot parcursul prestației. Jurații au fost impresionați de momentul ei, iar Mihaela Rădulescu a declarat: „WOW! E combinația mea preferată. Ai o vibrație foarte rock în tine și o neliniște atât de frumoasă și de pătimașă! Asta pe lângă o sensibilitate uluitoare. Pentru mine, ăsta e un mix de senzație”. Concurenta a primit patru de „Da” și se pregătește pentru etapa următoare.

Carmen Stroia și Liviu Bledea, membri ai Asociației Pe picioroange, au prezentat pe scena de la „Românii au talent” un dans indian pe picioroange. S-au sincronizat perfect, au fost extrem de expresivi și au dat dovadă de foarte multă siguranță. În momentul verdictului, Andra a spus: „De ce nu, hai să vedem ce urmează! Răspunsul meu este Da!”. Și răspunsurile celorlalți jurați au fost tot „Da”, iar concurenții merg mai departe în competiție.

FOTO: Românii au talent

Bianca Pană este micuța de doar nouă ani care a electrizat publicul cu interpretarea unei doine. Jurații au fost fermecați de concurentă, dar și de calitățile sale vocale impresionante. Publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o îndelung pe Bianca, iar Bebe Cotimanis i-a transmis mamei acesteia: „Începând de astăzi, aproape nu o să mai aveți nume. Veți fi mama Biancăi!”. Toți cei patru jurați au decis că fetița merită să meargă mai departe, așa că i-au acordat patru de „Da”.

Mihaela Pătran a cântat la chitară și voce o melodie sensibilă, reușind să impresioneze atât publicul prezent în sală, cât și pe cei patru jurați. Melodia pe care a interpretat-o a fost dedicată unui foarte bun prieten și a reușit să transmită perfect starea ei. Fiind impresionată de calitățile concurentei, Andra i-a spus: „Ai o voce foarte frumoasă, o voce puternică. Îmi place cum cânți și cum transmiți”. Mihaela Pătran a obținut în final patru de „Da” și își continuă parcursul în competiție.

Mihai Sandu a venit decis să stârnească imaginația juraților cu un număr complex de magie. I-a rugat pe aceștia să se implice în momentul pregătit de el și a reușit să-i impresioneze cu abilitățile sale. Juriul i-a analizat prestația concurentului și a decis că acesta merită să meargă mai departe cu patru de „Da”. „Răspunsul este că ne vedem în etapa următoare!”, a spus Andi.

FOTO: Românii au talent

Cosmin Cioca i-a uimit pe toți cei prezenți în sală cu momentul său de excepție. A cântat la flaut și a făcut beatbox în același timp. A mai participat la „Românii au talent”, dar a revenit anul acesta pentru a demonstra că a ascultat sfaturile lui Andi și că a învățat foarte mult. Atât jurații, cât și Smiley și Pavel au rămas surprinși de prestația lui Cosmin, iar Mihaela Rădulescu i-a transmis: „Ești de acolo, ăsta-i talent! Bravo!”. Concurentul a primit patru de „Da” din partea juriului.

De departe, cel mai emoționant moment al serii a fost cel prezentat de trupa Lightwave theatre. Cei cinci membrii au pregătit un număr de mânuire a păpușilor, cu o regie care a sensibilizat juriul. Au venit la preselecții temători că Bebe nu va fi impresionat de prestația lor, dar, în același timp, hotărâți să-l cucerească pe jurat. Nu doar că au reușit ceea ce și-au propus, dar au obținut și cel de-al treilea „golden buzz” al acestui sezon.

La finalul momentului și al comentariilor venite din partea Andrei, a Mihaelei și a lui Andi Moisescu, Bebe Cotimanis a decis că trupa Lightwave este favorita sa, așa că i-a trimis direct în semifinală. „Când arta se prezintă-n stare pură, eu am o calitate sau un defect: rămân mut! Dar n-am să rămân mut definitiv. Să vă spun doar atât, că mi-a fost dor de mine! Sunteți minunați!”, a spus Bebe cu lacrimi în ochi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Trafic restricționat în Capitală, în weekend, de Florii: Ce a transmis Arhiepiscopia Bucureștilor
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine