ROMÂNII AU TALENT. Cele mai bune momente din SEMIFINALA 2, SEZONUL 3 . VIDEO

Publicat: 15/04/2013, 09:07
Actualizat: 30/07/2014, 02:31

Emisiunea ROMÂNII AU TALENT, difuzată vineri seară de ProTv, a adus mai multe premiere, când fanii emisiunii au avut posibilitatea de a încerca o experiență unică în România. Aplicația second-screen, prima de acest gen de la noi din țară, ce oferă o experiență totală fanilor emisiunii, a fost descărcată și încercată de zeci de mii de utilizatori.

LEONHARD EULER, matematicianul care a „inventat” conceptul de funcție matematică, omagiat de Google printr-un Doodle. Contribuțiile lui LEONHARD EULER la matematică. VIDEO

Tot în premieră, la ROMÂNII AU TALENT, un concurent și-a cerut iubita de soție în timpul momentului prezentat de el și a obținut cel mai important DA din viață lui.

VEZI AICI CUM A CERUT-O GEORGE GACHE PE IUBITA LUI ÎN CĂSĂTORIE PE SCENA DE LA ROMÂNII AU TALENT

George Gache și FUNBOY au realizat un moment de magie pe care iubita lui nu-l va uita cu siguranță niciodată.

Vineri seara, publicul și juriul de la ROMÂNII AU TALENT au decis: Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru și WhoGonStopUs merg mai departe în marea finală din 10 Mai.

Deși ultimii in concursul ROMÂNII AU TALENT, Corul Fiat Lux din Oradea au fost primii în topul preferințelor telespectatorilor care i-au votat și i-au trimis astfel în ediția care va stabili cine este cel mai talentat român al celui de-al treilea sezon și câștigătorul marelui premiu de 120.000 de euro de la ROMÂNII AU TALENT.

Cu toată că au recunoscut cu mâna pe inimă că, la început, nu și-au putut imagina că un cor poate oferi deopotrivă emoție și spectacol, la finalul numarului lor, cei trei jurați au făcut apel la voturile telespectatorilor pe care i-au îndemnat să voteze. „Vă vreau în finală!”,au spus pe rând cei trei jurați, care s-au arăt impresionați de talentul, munca și de alegerile foarte potrivite pe care le-au făcut.

CUM AU CÂNTAT CONCURENȚII DE LA FIAT LUX PE SCENA DE LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2

„Părea imposibil să transformi un coșmar de-al meu într-un vis frumos”, a spus Mihai Petre, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT făcând referire la melodia „Vara nu dorm” care l-a terorizat de-a dreptul în timpul preselecțiilor când zeci de concurenți au intrepretat-o unii mai prost decât ceilalți.Corul Fiat Lux a întrecut însă toate așteptările și a oferit un moment cu adevărat special ridicând atât publicul, cât și juriul în picioare.

Tot voturile publicului au trimis-o și pe Diana Căldăraru de 14 ani în marea finală ROMÂNII AU TALENT, ea ocupând locul al doilea în topul preferințelor lui. Diana a impresionat, potrivit Andrei, prin lejeritatea cu care reușește să cânte și să interpreteze melodii grele, iar Mihai Petre a fost surprins de emoția autentică pe care o trăiește în timpul actului artistic, dar și de emoția pe care reusește să o transmită juriului.

VEZI AICI PRESTAȚIA DIANEI CĂLDĂRARU DE LA ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 2 SEZONUL 3

Asta pentru că, a spus Andi, Diana pare să nu facă niciun efort atunci când cântă, pentru că ea doar exprimă ceea ce simte, iar totul îi vine cu usurință din interior. Diana Căldăraru a oferit un moment plin de sensibilitate și emoție, iar glasul și interpretarea sa specială au făcut-o să se afle pe locul al doilea în topul preferințelor publicului, în urma numărului de voturi.

Din nou juriul a avut o decizie greu de luat când a avut de ales pentru locul al treilea și un loc în marea finală între micuții, dar foarte talentații dansatori Mihai Ungureanu și partenera sa Ionela Tarus și trupa WhoGonStopUs.

Deși au oferit un moment extraordinar și au fost expresivi, micuții Ionela și Mihai nu au trecut mai departe, dar au primit niște prieteni pe cinste, doi ursuleți mari de plus care să le aducă aminte de performanța lor de pe scena ROMÂNII AU TALENT.

„A fost momentul de dans perfect după părerea mea!” a spus cu entuziasm juratul Andi Moisescu după ce a urmărit dansul impecabil interpretat și ales de trupa „WhoGonStopUs”.

VEZI AICI CUM AU DANSAT CEI DE LA WHOGONSTOPUS LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALĂ 2, SEZONUL 3

Se pare că „nimeni și nimic” este răspunsul pe care îl primesc cei 7 tineri la întrebarea inclusă în numele lor de scenă, „cine o să ne opreasca” din a merge mai departe.

VEZI AICI CUM AU DANSAT MIHAI UNGUREANU ȘI IONELA TARUS LA ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2

„Din semifinala asta, acesta este momentul meu favorit”, a ținut să precizeze Mihai Petre care s-a arătat impresionat de faptul că niște dansatori atât de buni individual reușesc să formeze o echipă atât de bună, lucru foarte rar întâlnit. Laudele au fost cu atât mai valoroase cu cât au venit de la temutului jurat Mihai Petre, un adevărat reper al dansului.

Publicul de la ROMÂNII AU TALENT a vibrat din nou la acordurile chitariștilor de la Trio Zamfirescu și la mișcările emoționante ale celor de la NO LIMIT veniți să arate din nou pe scena de la ROMÂNII AU TALENTcât de talentați sunt.

Până acum, pe lista finaliștilor ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 se afla: Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, lista urmând să fie completată cu încă 9 nume norocoase.

Premiul cel mare de 120.000 de euro de laROMÂNII AU TALENTeste acordat de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Ies la lumină noi detalii în cazul fetiței și bătrânei din Călărași, care ar fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Cum să treci de la falsificat de permise la un garaj de sute de mii...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Nebuloasa Cap de Cal, observată în detalii fără precedent cu Telescopul Webb