ROMÂNII AU TALENT. Cine sunt cei 15 concurenți care merg în FINALA din 10 mai

Publicat: 04/05/2013, 20:04
Actualizat: 29/07/2014, 19:05

ROMÂNII AU TALENT. După cinci săptămâni în care publicul și juriul de la ROMÂNII AU TALENTși-au votat favoriții, cei 15 concurenți care vor merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT de pe 10 mai au fost în sfârșit desemnați.

Astfel, pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote, se vor lupta Artene Gabriela, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, trupa de dansatori WhoGonStopUs, Ana Munteanu, Camelia Duță, perechea Alexandru Miculescu și Andra Păcurar, Bogdan Olteanu, Mircea Palamari, trupa Classic Beat Orchestra, Bruno Icobeț, Eduard Andrei Sandu și Trupa Florea.

De-a lungul celor cinci SEMIFINALE de la ROMÂNII AU TALENT, aceștia au adus pe scenă numere artistice spectaculoase cu care au demonstrat că merită șansa de a intra în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

În PRIMA SEMIFINALĂ live a competiției ROMÂNII AU TALENT, GABRIELA ARTENE a uimit juriul și publicul cu vocea ei specială. Femeia în vârstă de 47 de ani a reușit astfel să obțină voturile necesare pentru a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai.

Mentalistul VLAD GRIGORESCU și-a câștigat șansa de a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT după ce în semifinala competiției a prezentat un nou număr „magic”, după cum a spus chiar Mihai Petre.

„Acesta a fost mai mult decât un număr de magie, acesta a fost cu adevărat entertainment!”, a completat Andi Moisescu.

Printre primii concurenți desemnați finaliști s-a aflat și GHENADIE ROTARI, acordeonistul pe care Andi Moisescu l-a comparat cu celebrul Richard Galliano. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost „salvat” de juriul de la ROMÂNII AU TALENT, după ce în prima semifinală se clasase la egalitate cu dansatorul Ștefan Orhean.

În FINALA ROMÂNII AU TALENT s-a calificat și CORUL FIAT LUX. Cei 12 tineri cu vârste cuprinse între 12 și 22 de ani au câștigat simpatia publicului și a celor trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT interpretând într-un mod inedit mai multe melodii, printre care și „Eu vara nu dorm” și imnul „Deșteaptă-te, române”.

DIANA CĂLDĂRARU a demonstrat tuturor că merită șansa de a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai după ce în SEMIFINALA 2 a reușit să ridice sala întreaga sală în picioare. Tânăra în vârstă de numai 14 ani a cucerit imediat inimile juriului, care s-a arătat impresionat de „lejeritatea cu care cântă”.

„Mi se pare fantastic cum te transformi dintr-un copil într-un om”, spunea Mihai Petre în SEMIFINALA 2.

În opinia lui Andi Moisescu, „momentul de dans perfect” a fost adus în semifinalele de la ROMÂNII AU TALENT de trupa WHOGONSTOPUS. Plini de energie și entuziasm, cei șapte tineri și-au câștigat imediat șansa de a lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

Originară din Chișinău, ANA MUNTEANU a adus pe scena de la ROMÂNII AU TALENT un spectacol unic. Tânăra în vârstă de 27 de ani a transformat simpla joacă în nisip în artă. Astfel, calificarea ei în FINALA ROMÂNII AU TALENT nu a surprins pe nimeni, mai ales că juriul se declarase cucerit încă înainte de exprimarea voturilor publicului.

Pe 10 mai, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT va urca și CAMELIA DUȚĂ, concurenta care a demonstrat că pasiunea ei pentru dans poate depăși orice obstacol.

Femeia în vârstă de 30 de ani a prezentat în semifinală un număr de step ce i-a oferit „biletul” către FINALA ROMÂNII AU TALENT.

BOGDAN OLTEANU, concurentul care „pictează” cu sclipici, se numără și el printre cei 15 finaliști de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Asta după ce în SEMIFINALA 4 a demonstrat nu doar că este extrem de talentat, ci că știe foarte bine să facă spectacol.

Cuplul de dansatori ALEXANDRU MINULESCU și ANDRA PĂCURAR au prezentat în semifinale o coregrafie inedită, pe un mix de piese surprinzător. Astfel, deși inițial s-au clasat pe locul al treilea, la egalitate cu Sorin Ursan, cei doi tineri au câștigat votul juriului pentru a se califica în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

Printre concurenții calificați în FINALA ROMÂNII AU TALENT se află și MIRCEA PALAMARI. În SEMIFINALA 4, tânărul dansator fost evaluat de Mihai Petre, care a declarat: „Ești foarte bun, am spus-o. Tu cred că ai șansa să câștigi concursul ăsta dacă vei dansa la fel de bine și în finală.”

CLASSIC BEAT ORCHESTRA a impresionat juriul de la ROMÂNII AU TALENT combinând muzica clasică și ritmurile moderne. În SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, formația a interpretat o melodie care a combinat solo-urile la pian și vioară cu părțile ritmate de rock sau chiar folclorice. Astfel, cei patru muzicieni au reușit să adune voturile necesare pentru a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT din 10 mai.

În ultima semifinală de la ROMÂNII AU TALENT, BRUNI ICOBEȚ a impresionat încă o dată cu talentul său de a convinge nu un singur câine, ci trei să îi asculte comenzile. Rând pe rând, cei trei câini au făcut show pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3.

„Bravo”, a spus Andra la finalul numărului pe care Bruno l-a pregătit pentru această etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

EDUARD ANDREI SANDU a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT cu Nea Alecu, un alt prieten de-al său, „extrem de talentat”. Concurentul a reușit și în această etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT să provoace râsul atât a celor trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT, cât și a publicului prezent. Așadar, tânărul a obținut voturile necesare pentru a merge în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

Tot pe 10 mai, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT va urca și TRUPA FLOREA. Acrobații au reușit să obțină „biletul” pentru etapa următoare a competiției după ce a prezentat un număr extrem de spectaculos, dar și periculos.

În această seară, pe scena de laROMÂNII AU TALENT au urcat ultimii 12 concurenți care au reușit să treacă de etapa preselecțiilor. Dintre aceștia, doar trei au primit șansa de a lupta mai departe pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Imagini fără precedent din Grecia cu norul saharian! Autoritățile elene au emis alertă de pericol...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Test de cultură generală. Cât de veche este specia Homo sapiens?