ROMÂNII AU TALENT. Cine sunt concurenții care i-au convins pe ANDI MOISESCU, ANDRA și MIHAI PETRE că merită să meargă mai departe în show – GALERIE FOTO

Publicat: 30/03/2013, 12:08
Actualizat: 30/07/2014, 09:06

Edițiile cu preselecțiile pentru ROMÂNII AU TALENT s-au încheiat. Acrobați, magicieni, dansatori și cântăreți sunt doar câteva dintre talenetele care au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Mai jos puteți regăsi o parte dintre concurenții care au reușit să se califice în semifinala show-ului ROMÂNII AU TALENT.

Printre concurenții care au reușit să convingă juriul de la ROMÂNII AU TALENT că merită să meargă mai departe se numără Crina Zvoboda. Concurenta a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT împreună cu „bunica” ei, Julieta. Ventriloc de meserie, artista a reușit să stârnească hohote de râs cu momentul ei prezentat la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 și să primească „DA” din partea tuturor celor trei jurați: Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu.

Trupa Maria, un band format din opt fete și băieți, a reușit să o emoționeze pe Andra aproape până la lacrimi. Membrii formației Maria sunt frați, au vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, și au decis să înființeze grupul în memoria surorii lor, decedată în urmă cu mai mult timp.

Felul în care cei opt frați au cântat piesa „I Can”t Help Myself” a trupei Kelly Family a fost unul dintre cele mai sensibile momente din ediția de vineri a show-lui ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Nic Mihale este un tânăr de 21 de ani, a convins juriul de la ROMÂNII AU TALENT că merită un loc în semifinală printr-un număr uluitor de iluzionism pe ritmuri de dans.

Tânărul a luat ochii juriului și întregii săli atunci când a transformat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT un cd în mai multe, apoi le-a adăugat culori pentru ca, la final, acestea să ajungă viniluri. „Ai fost magnific”, i-a spus Andi Moisescu, iar Nic a trecut în următoarea etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT cu voturi unanime.

„Fiecare om are un soricel” – este afirmația pe care și-a bazat Andrei Andronache neobișnuitul număr de magie. Cu 2 asistenți implicați – Smiley, poreclit Ion Ion și o tânără din public, denumita Mărioara de către iluzionist – Andrei a reușit să aducă zâmbetul pe buzele juriului prin „haioșenia” sa, așa cum a numit-o Mihai Petre.

„Un entartainer desăvârșit” – apreciat de către Andi Moisescu – Andrei a primit 3 de DA, motiv pentru care își va putea demonstra talentul și în faza următoare a competiției ROMÂNII AU TALENT.

Adrian Aron din Zalău, un tânăr de 14 ani, a oferit unul dintre cele mai emoționante momente de la ROMÂNII AU TALENT. Concurentul a reușit să impresioneze până la lacrimini întreaga sală, și chiar a reușit să-i smulgă o lacrimă și temutului jurat Mihai Petre după ce a interpretat vocal și la chitară o melodie compusă de tatăl său, medic militar aflat în misiune în Afganistan.

„Îți mulțumim că ai venit să ne spui o poveste atât de frumoasă, ai reușit să ne transmiți ceea ce nu mulți copii reușesc să facă”, i-a transmis Mihai lui Adrian, iar băiatul a primit trei de DA, fapt pentru care va încânta publicul din nou la ROMÂNII AU TALENT.

Bogdan Olteanu, tehnicianul pasionat de pictură, a convins și el că merită să meargă în semifinalele show-ului ROMÂNII AU TALENT. Dacă la început juriul a fost puțin confuz în ceea ce privește numărul bărbatului, rezultatul final plin de strălucire l-a făcut pe Andi Moisescu să „împrumute pielea de găină” de la Andra.

„Arta ta e fantastică!”, a exclamat Mihai Petre, iar Bogdan Olteanu a primit imediat voturile care îi permit să continue concursul ROMÂNII AU TALENT.

Despre câini se știe că sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar pentru unul dintre concurenții de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, patrupezii au fost mai mult de atât.

Pentru Bruno Icobeț, cele trei animale alături de care a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, au fost parteneri de nădejde în prezentarea unui moment care impresionat cei trei membri ai juriului.

„Este cel mai frumos spectacol pe care l-am văzut! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru că ați venit la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3!”, a spus Andra.

Gabriela Artene, un consultant financiar în vârstă de 57 de ani, a venit la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, și a impresionat o țară întreagă cu talentul ei. „Atunci când a urcat pe scenă și mi-a spus că este consultant, mă așteptam să îmi recite o poezie”, a spus Mihai Petre.

În schimb, femeia a început să cânte. Vocea sa a impresionat atât publicul, cât și pe cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT. La final concurenta de la ROMÂNII AU TALENT a fost aplaudată îndelung.

„V-am așteptat la ROMÂNII AU TALENT. A fost un moment foarte emoționant prin vocea atât de caldă. Vă mulțumesc din suflet”, a spus Andra la finalul numărului prezentat de Gabriela Artene pe scena de la ROMÂNII AU TALENT.

Anca Violeta Negrău, în vârstă de 25, din Oradea, a reușit să îl impresioneze pe cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT – Mihai Petre.

Tânăra a urcat pe scenă și a spus că are două talente: acela de a cânta și de a dansa. Imediat cum s-a auzit negativul, concurenta a început să cânte melodia Objection a Shakirei și să danseze la fel de provocator precum artista.

Pe tot parcursul numărului de preselecții de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, Mihai Petre nu și-a luat ochii de la felul în care s-a mișcat concurenta.

Surorile Andreea și Francesca Ilie au fost cele care în ediția din această vineri a emisiunii ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, au emoționat-o pe Andra aproape până la lacrimi.

După ce fetele au interpretat piesa „Hallelujah”, juriul de la ROMÂNII AU TALENT s-a ridicat pentru a aplauda vocile impresionante alte celor două surori.

„Bravo, fetelor! S-a întors pielea de găină!”, a mărturisit Andra.

Ștefan Călin Marincaș, un tânăr de 26 de ani, din Oradea, de profesie recepționer, a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT hotărât să convingă juriul că merită să mearfă mai departe în show.

„Am fost obligat de la spate de rude, vecini și prieteni să vin, să cânt și să încânt”, a spus tânărul înainte de a urcat pe scena ROMÂNII AU TALENT. Orădeanul a cântat spre deliciul publicului, dar și a celor trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT: Mihai petre, Andra și Andi Moisescu.

„Îmi place nebunia asta a ta” a spus Andra la finalul numărului.

Tânărul a primit trei de DA din partea juriului de la ROMÂNII AU TALENT. „Eu l-am trecut nebunul perfect”, l-a descris Andi Moisescu pe Călin Marincaș.

„Bufonul” Vlad Grigorescu, așa cum se auto-intitulează, a surprins asistența cu o „poveste” magică: pornind de la arhi-cunoscutul truc al cărților de joc, magicianul a istorisit în versuri comice „basmul” fetei de împărat care a fugit de-acasa cu „bufonul”, nu cu prinții pețitori, folosind pentru ilustrare toate cărțile din pachet. „Cam așa trebuie să arate un număr de magie”, l-a felicitat Andi pe concurent, iar ceilalți jurați de la ROMÂNII AU TALENT l-au răsplătit fiecare cu câte un „Da” hotărât.

Mihai Dobriceanu, care a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a spulberat toate ideile preconecpute.

„Asta e o raritate. De obicei, DJ-ii nu se pricep deloc la dans”, s-a mirat Andi Moisescu, atunci când a auzit cu ce talente se laudă concurentul venit la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT.

„A salvat onoarea DJ-ilor. Ai tot ce-ți trebuie de la natură pentru acest stil de dans. Ești foarte flexibil, Felicitări!”, a ținut să puncteze Mihai Petre după ce l-a văzut pe tizul său dansând.

Mihai Dobriceanu a plecat în pași de dans spre etapa următoare a show-ului ROMÂNII AU TALENT, cu 3 de DA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Simona Halep SCHIMBĂ REGULILE în lumea tenisului. Decizie radicală după verdictul TAS
Știrea momentului despre RCA. Când ajung compensațiile pentru polițe
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Test de cultură generală. Cât de veche este Cascada Niagara?