ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre a făcut flotări pe scenă, iar Bartoș și Smiley au fost cât pe ce să mănânce râme la preselecțiile de la Timișoara

Publicat: 26/08/2013, 15:40
Actualizat: 29/07/2014, 18:24

Caravana ROMÂNII AU TALENT a ajuns în Timișoara. Juriul, format din Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu, dar și cei doi prezentatori ai emisiunii ROMÂNII AU TALENT, Smiley și Pavel Bartoș au făcut un show de zile mari sâmbătă și duminică, la Timișoara.

Bănățenii au umplut până la refuz sala Operei Naționale și s-au bucurat de cele mai tari numere pe care le-au prezentat concurenții aleși în urma primei preselecții din acest sezon.

Timișoara a demonstrat încă o data că are talent cu carul, numai bun de arătat unei țări întregi. Sporturi extreme, ospăț cu râme vii și ouă crude, belly-dancing, pictură pe ouă de struț, striptease, comedie și echilibristică sunt doar câteva dintre reprezentațiile care au făcut deliciul spectatorilor. Români, unguri, sârbi, italieni, slovaci și chiar nigerieni au urcat pe scena amenajată pentru schow-ul ROMÂNII AU TALENT de la Timișoara, cu gândul la marele premiu de 120.000 de euro, precum și la recompensa de 10.000 de euro rezervată celui mai original concurent.

Cei trei jurați, Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre, au fost întâmpinați cu ropote de aplauze de către publicul timișorean. Andi și-a făcut o intrare cu totul deosebită în Piața Operei: juratul a venit la unul dintre spectacole pe bicicletă.

Mihai Petre a lăsat deoparte replicile tăioase și le-a arătat tuturor cum se face treabă. „Chirurgul show-biz-ului românesc”, după cum l-a poreclit Bartoș, a făcut flotări pe scenă, îmbrăcat în cămață și pantaloni eleganți, alături de unul dintre concurenți, dovedind că este într-o formă de zile mari.

Andra fost răsfațată trei zile și trei nopți, ca în povești. Jurata a împlinit vineri douăzeci și șapte de ani, iar colegii și publicul i-au arătat cu această ocazie cât de mult o iubesc. Spectatorii veniți la Opera Naționala i-au cântat doamnei Maruță „La mulți ani!” în repetate rânduri, iar Pavel și Smiley i-au făcut diverse cadouri, printre care o matrioșca și un cercel.

„Șefii” Smiley și Pavel Bartoș și-au făcut de cap din nou în culise, așa cum și-au obișnuit fanii. La un moment dat, cei doi au fost tentați de unul dintre participanți să mănânce râme vii, dar au ales unele din jeleu, să nu cumva să îl eclipseze pe concurent.

Cei doi prezentatori s-au inspirat din numerele de pe scena și au dansat pe muzica populară, dubstep, muzică simfonică și pe hit-urile anilor ”90. „Șefii” nu s-au dat la o parte nici de la o mini-partidă de baschet, profitând de recuzita adusă de concurenți. Mingea i-a fost pasată și lui Andi, care a aruncat la coș direct de la masa juriului.

Revederile au fost și ele la ordinea zilei: participanți din sezoanele trecute s-au întors la ROMÂNII AU TALENT ca să își mai încerce o dată norocul. Surprizele nu au întârziat să apară: unii dintre ei au reușit să convingă juriul că merită să treacă mai departe, fiind mai bine pregătiți ca în ceilalți ani.

Cu nivelul de energie la cote maxime, baletul coordonat de Edi Stancu a făcut senzație pe scena Operei și i-a antrenat la dans pe toți cei veniți la show-uri. Emoțiile, lacrimile, bucuria și tensiunea au creat o atmosfera unică.

Caravana show-ului ROMÂNII AU TALENT își continuă drumul prin țară și ajunge marți, 27 august, la Cluj-Napoca. Ardelenii care vor să arate ca au talent sunt așteptați la preselecțiile pentru SEZONUL 4 al emisiunii ROMÂNII AU TALENT de la Hotel Belvedere, de la ora 10:00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Prețul petrolului și al aurului a crescut după loviturile asupra Iranului