ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3, lider de audiență. Cele mai bune momente din ultima semifinală în IMAGINI

Publicat: 04/05/2013, 14:11
Actualizat: 29/07/2014, 20:48

ROMÂNII AU TALENT. Ediția de aseară a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a fost una plină de emoții pentru ultimii 12 semifinaliști care au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT.

La finalul emidiunii difuzată aseară de ProTv s-au ales cei 15 finaliști de la ROMÂNII AU TALENT. Acești concurenți vor urca vineri, 10 mai, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și vor lupta pentru titlul de cel mai talentat român, dar și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

Astfel, Bogdan Olteanu, Mircea Pălămari, Classic Beat Orchestra, Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru ,WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, Ana Munteanu, Camelia Duță, dansatorii Alex și Andra, Bruno Icobeț, Eduard Andrei Sandu și Trupa Florea sunt concurenții care au ajuns în finala ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, care va fi difuzată săptămâna viitoare de ProTv, de la ora 20.30.

Dincolo de show-ul de senzație oferit de ultimii semifinaliști, ROMÂNII AU TALENT a fost și lider de audiență, potrivit datelor transmise de ProTV. Astfel, show-ul ROMÂNII AU TALENT a fost urmarit în minutul de maximă audiență, care s-a înregistrat la ora 22.36, de peste 3.600.000 de telespectatori.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, ProTV obținea pe tot parcursul emisiunii ROMÂNII AU TALENT (20.30 – 00.44) o audiență medie de 11,4 puncte de rating și 35,7% cotă de piață, în timp ce Antena 1, principalul competitor, inregistra 4,4 puncte de rating și 13,8% cotă de piață.

Datele mai arată că la nivelul întregului public din mediul urban ProTV s-a clasat pe primul loc cu 11,8 puncte de rating și 31,2% cotă de piață, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea cu 3,8 puncte de rating și 10,1% cotă de piață.

La nivelul întregului public din Romania, ProTV obținea cu show-ul ROMÂNII AU TALENT 12,0 puncte de rating și 32,5% cotă de piață, fiind urmărit în medie de peste 2 milioane de români, iar Antena 1 înregistra o audiență medie de doar 3,3 puncte de rating și 8,9% cotă de piață.

Show-ul oferit aseară de dresorul Bruno Iacobeț și cei trei câini au săi a fost pe gustul publicului prezent atât în sală, cât și de telespectatorii care au urmărit emisiunea ROMÂNII AU TALENT, deoarece concurentul a fost ales primul în topul preferințelor lor.

„Sigur că aveți niște câini minunați, dar adevărata minune din viața lor, dumneavoastră sinteți”, i-a spus juratul Andi Moisescu la finalul numărului pregătit de Bruno Iacobeț pentru ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 5, SEZONUL 3, în timp ce Mihai Petre i-a mărturisit cu sinceritate că și-ar dori foarte mult ca un astfel de număr nu numai să ajungă în finală, ci chiar să și câștige.

Locul al doilea a fost ocupat de ventrilocul Sandu Eduard Andrei care împreună cu Nea” Alecu au împins bunădispoziția la cote maxime, fiind considerați de cei 3 jurați unul dintre cele mai bune numere de la ROMÂNII AU TALENT, remarcându-se prin umor de calitate și o tehnică a interpetării fantastică.

Pentru locul al treilea lupta s-a dat între Uninvented Theatre și Trupa Florea. Deși Uninvented Theatre au oferit un moment uimitor, plin de emoție și sensibilitate.

Juriul a decis ca Trupa Florea și performanța lor acrobatică extraordinară merită un loc în marea finală.

Ultima semifinala a show-ului ROMÂNII AU TALENT a fost din nou seara premierelor. Silviu Pasca și Fely Donose, doi foști concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI, și-au lansat prima lor piesa în cea de-a cincea semifinală a show-ului de la ProTV.

Aceștia nu au fost singurii concurenți de la VOCEA ROMÂNIEI care au făcut spectacol aseară la ROMÂNII AU TALENT, lor alăturându-li-se chiar Julie Mayaya, câștigătoarea show-ului VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Spectacol pe scena de la ROMÂNII AU TALENT a făcut și barmanaul Valentin Luca, specialistul în flair care și-a facut debutul în primul sezon al show-ului de talente.

Cei 15 finaliști vor urca vineri, 10 mai, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și vor lupta pentru titlul de cel mai talentat român, dar și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple