ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. BRUNO ICOBEȚ, CÂȘTIGĂTORUL premiului de 120.000 de euro

Publicat: 11/05/2013, 11:50
Actualizat: 29/07/2014, 22:34

ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, a ajuns la final. Tensiunile de la ROMÂNII AU TALENT au atins cote maxime în această seară când cei 15 finaliști ROMÂNII AU TALENT au luptat pentru a demonstra că merită titlul de cel mai talentat român și marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Câștigătorul FINALEI ROMÂNII AU TALENT este BRUNO ICOBEȚ și a fost ales prin vot, de către public, care și-a putut susține favoritul trimițând un SMS cu numele acestuia la 1276.

UPDATE 01.17. Potrivit regulamentului, Pavel Bartoș anunță că pe scenă vor rămâne doar primii trei clasați în opțiunile de vot ale publicului. Primul nume pe care îl anunță, într-o ordine aleatorie, este cel al ventrilocului Eduard Andrei Sandu, clasat pe locul al treilea în FINALA ROMÂNII AU TALENT. La 01.18 cei doi prezentatori anunță numele câștigătorului MARII FINALE ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, BRUNO ICOBEȚ. Mentalistului Vlad Grigorescu îi revine poziția a doua.

50 de minute mai târziu, Pavel Bartoș și Smiley îi invită în scenă pe cei 15 finaliști, iar la 01.13 anunță numele lui Eduard Sandu. Tensiunea crește. Câteva secunde mai târziu prezentatorii strigă numele lui Vlad Grigorescu. Mai este un nume de anunțat. Unul dintre acestea va fi al câștigătorului MARII FINALE ROMÂNII AU TALENT. La și 15 se aude cel de-al treilea nume, al lui Bruno Icobeț.

La 00.18 prezentatorii anunță START VOT.

Ultima prestație din MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT a fost cea a lui Eduard Andrei Sandu, ventriloc. Concurentul în vârstă de 33 de ani nu a venit singur, ci cu păpușile sale vorbitoare – Romeo și Nea Alecu, iar evoluția i-a fost apreciată de cei trei jurați. „M-ai uimit cu tehnica”, i-a spus Mihai Petre concurentului, actor de profesie. „Mi-a plăcut și capacitatea ta de a improviza. Aș plăti oricând bilet la spectacolul tău”, a continuat acesta.

„Ai crescut de la o ediție la alta. Ne-ai demonstrat că ești un artist complet, ceea ce e foarte bine pentru tine. Îți prevăd un viitor mare, un viitor foarte aglomerat”, i- a spus la rândul său actorului Andi Moisescu.

Spectacol a făcut și trupa Florea. Acrobații au mizat pe salturile la basculă și pe coloane ca să-i convingă pe români că le merită voturile.

Magicianul Vlad Grigorescu , 27 de ani, și-a făcut intrarea în scenă la 23.34 și a cerut un asistent din sală. Mai mult, a cerut și Andrei să se implice și să aleagă un număr din bolul cu jetoane pe care concurentul îl ținea în mână. Ulterior i-a cerut unui spectator să aleagă un obiect, lucru sau animal pe care ar vrea să-l vadă și, ajutat de un proiector, a spus o poveste. Din care nu a lipsit magia.

Concurentul pe care Mihai Petre îl vrea câștigătorul FINALEI ROMÂNII AU TALENT

Cel mai așteptat număr din această finală de către Mihai Petre a cel oferit de Bruno Icobeț și de prietenii săi – Blue, Ozzy și Jay. Scena a fost a lor de la ora 23.15.

La finalul reprezentației, jurații s-au ridicat de pe scaune și au jurizat fără să se așeze. „Ne-ai oferit o demonstrație de ce poate face un om atunci când iubește câinii, iar câinii îl iubesc pe el”, a spus Andi Moisescu remarcând că Icobeț, 50 de ani, le-a dat acestora doar comenzi vizuale și nu vocale în timpul numărului prezentat. La rândul său, Andra a recunoscut că a rămas fără cuvinte urmărind prestația consultantului IT din Târgoviște.

Emoționat a fost și Mihai Petre care a spus că din punctul lui de vedere Bruno merită să câștige competiția. „Până în momentul ăsta e momentul meu preferat. Sper să câștigi competiția. Sper să te voteze lumea. E cel mai adevărat moment pe care l-am avut la Românii au talent, mai ales când vorbim de sentimente și de comunicare.Apreciez că un om care nu este cinstit cu aceste animale nu reușește să faci ceea ce faci tu. Asta mă fascinează la tine. Capacitatea ta de a comunica cu ei”.

Pentru că a dorit să-i felicite pe protagoniști, Mihai Petre a venit pe scenă și i-a mângâiat pe rând pe Ozzy, pe Blue și pe J.

După ce au trecut la baraj de semifinale, trupa WhoGonStopUs a ajuns în FINALA ROMÂNII AU TALENT. „Cu simț”, a precizat Mihai Petre, care i-a catalogat pe dansatori drept cea mai bună trupă care a fost la „Românii au talent”. Mai mult, juratul le-a punctat atuu-urile: „deși fiecare dintre voi este individual un dansator foarte bun, sunteți foarte buni și în echipă”.

La preselecții a reprodus chipul cântăreței Adele, în semifinală pe cel al lui Ray Charles. Cu glitter și culoare, cu șevalet și pensule, Bogdan Olteanu, 39 de ani, a ajuns în FINALA ROMÂNII AU TALENT unde a reușit să recreeze chipul lui Amy Whinehouse, din patru pânze diferite.

„Sunt fana ta” i-a spus Andra acestui dansator

„Este talentul complet”, a spus Mihai Petre despre concurentul în vârstă de 19 ani ajuns în finală, Mircea Palamari. Originar din Chișinău, tânărul a combinat poppingul cu hip hop-ul faster și a ridicat-o de pe scaun pe Andra: „Sunt fana ta încă de la preselecții”, a spus jurata care l-a pupat declarându-se fana lui Palamari.

Mihai Petre i-a urat să fie votat de români pentru că, susține juratul, este cel mai bun dansator care a fost pe scena ROMÂNII AU TALENT. „Ești foarte bine pregătit fizic. În dans e important să transmiți mesaje clare. Coregrafia este perfectă. Ești foarte bun. Mă bucur că ai venit la ROMÂNII AU TALENT. Tu ești unul dintre mega talentele din Moldova. Ești foarte bun. Sper să te voteze lumea. Calitate absolută”, și-a încheiat laudatio Mihai Petre.

La 22.24 a fost momentul Classic Beat Orchestra, cei patru instrumentiști reușind să ridice publicul feminin în picioare după ce i-au ascultat interpretând în manieră proprie o arie din musicalul lui Andrew Lloy Webber, The Phantom of the Opera.

Puțin după ora 22.00, pe scena de la Buftea a răsunat vocea Gabrielei Arsene, asistenta medicală împiedicată de mamă să-și urmeze pasiunea pentru muzică.

Prestația ei a fost sancționată de către Mihai Petre care a sesizat câteva scăpări , datorate „emoțiilor” s-a scuzat concurenta.

Emisiunea i-a schimbat viața Cameliei Duță, dansatoarea de step cu o poveste de viață specială. Femeie de serviciu într-o spălătorie auto, Camelia Duță a fost considerată de jurați „un talent pur, neșlefuit”. „Ești de lăudat” i-a spus concurentei Mihai Petre.

Povestea românilor „scrisă” cu nisip

Pe ritmurile și versurile de la Ciuleandra, Ana Munteanu a „spus” în nisip povestea poporului român. „Un moment foarte bun, plin de mesaje emoționante. Acum, în finală, nu ai făcut decât să confirmi talentul tău evident”, i-a spus concurentei Mihai Petre.

La rândul său, Andi Moisescu a felicitat-o pentru talentul ei. Mai mult, juratul a povestit că Ana este apreciată chiar și la Barcelona. „Am întâlnit acolo un englez care mi-a vorbit de prestația Anei Munteanu, pe care a urmărit-o pe internet”, a povestit Moisescu.

„Sper să ajung la inimile oamenilor”, a spus Diana Căldăraru înainte de a intra în FINALA ROMÂNII AU TALENT. Cu vocea ei, adolescenta, care a ales să interpreteze piesa Imagine a lui John Lennon, i-a ridicat de pe scaune pe Andra și pe Andi Moisescu. Jurata a îmbrățișat-o: „Asta simt, asta fac”, a spus Andra, în vreme ce Mihai Petre și Andi Moisescu au felicitat-o pe copila de 14 ani: „Impecabilă reprezentația. Ești un talent”, i-au zis pe rând aceștia.

„În viața noastră de după semifinală lumea ne recunoaște pe stradă, ne cere autografe”, au declarat înainte să intre în scenă Alex și Andra, cei doi campioni de dans sportiv. Și-au făcut intrarea pe o piesă rock. Au schimbat ritmul odată cu schimbarea notelor – „Misiune imposibilă”. A urmat o nouă temă și o nouă demonstrație de dans pe vocea lui Adele interpretând „Skyfall”.

Demonstrația a fost la înălțime, la propriu, pentru că Andra Păcurar a executat ultimele mișcări în aer, fiind suspendată cu chingi. „Pielea de găină s-a întors”, a spus impresionată Andra, în vreme ce Andi Moisescu le-a zis spus celor doi dansatori că nu le lipsește nimic – „sunteți frumoși, de dansat dansați, iar talent aveți. Andra, ești deasupra tutror prezențelor feminine din seria James Bond”, a încheiat juratul adresându-se concurentei Andra Păcurar.

A invitat publicul să-l acompanieze, iar la ora 21.00 scena a fost a lui Ghenadie Rotari, care a ales să interpreteze un potpuriu cu teme muzicale de film. „Ai fost superb”, i-a spus Andra artistului, în vreme ce Andi Moisescu l-a aplaudat în picioare. „Pe lângă tehnică ne-ai arătat că ești și un mare artist”, a ținut juratul să puncteze.

La 20.43 sparg gheața orădenii de la Fiat LUX. „Un început lux”, spune Pavel Bartoș, iar Andra îl completează – „sunteți cel mai frumos și cel mai bun cor din România”.

„Ați reinventat noțiunea de cor”, a punctat Andi Moisescu la finalul prestației orădenilor. „Practic ne-ați arătat ce poți face cu un cor – spectacol”, a mai spus juratul.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 LIVE debutează cu prezentarea celor trei jurați de către prezentatorii show-ului de talente, Pavel Bartoș și Smiley. Primul care a intrat pe scena de la Buftea a fost Andi Moisescu, prezentat drept fluieraș de fag, cu vorbe-n șirag. A urmat Andra, un fluieraș de viță dulce, Mihai Petre, fluieraș de stejar, fluierul total fiind ultimul jurat. Atât Moisescu cât și Petre au fost puși în umbră de Andra, îmbrăcată într-o rochie sexy de culoare nude.


Din sutele de români care s-au prezentat la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, doar 60 de concurenți au convins juriul că merită să meargă mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT, în etapa SEMIFINALELOR, cinci la număr.

La finalul fiecărei semifinale publicul și juriul au ales câte trei concurenți care au ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Aceștia au fost cei 15 finaliști de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Gabriela Artene a impresionat la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT cu vocea ei puternică. Concurenta este de profesie consultant financiar la o companie de asigurari și asistent medical principal la un spital de neurochirurgie. „Pentru mine participarea la show-ul ROMANII AU TALENT înseamnă foarte mult – un mare vis pe cale de a se împlini: acela de a putea cânta arii din opere pe scenă”, a declarat Gabriela Artene.

De asemenea, finalista de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, este fericită pentru că odată cu participarea la această emisiune i s-a recunoscut talentul, „pe care l-am ținut ascuns în suflet, pentru că prea multă lume ‚bună” m-a respins și a râs de mine. Pentru mine ROMÂNII AU TALENT mai înseamnă recunosștere fără pile, pe bune, prin ce poate demonstra omul cu talent că e în stare să creeze. ROMÂNII AU TALENT înseamnă că nu contează vârsta când înca mai poți să-ți arăți talentul. Acest show înseamnă că nu contează ce talent ai, ci trebuie doar să îndrăznești să ți-l arăți și să ți-l cunoască lumea întreagă. Sunt sigură că participarea mea la show-ul ROMÂNII AU TALENT îmi va schimba viața radical”, a spus Gabriela Artene.

.

Rotari Ghenadie a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a convins juriul format din Andi Moisescu, Andra și Mihai Petre cu acordeonul său că merită să ajungă în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT.

„Participarea mea la show-ul ROMÂNII AU TALENT este o altă metodă de a demonstra publicului posibilitățile instrumentului și repertoriul său. Pentru mine ROMÂNII AU TALENT este o nouă experiență întrucât nu am participat niciodată la un show de acest tip și emoțiile create și transmise sunt de un alt gen. Nu am interpretat niciodată în fața publicului de pe teritoriul României și cred că acest show este un alt pas în cariera mea de artist. Sper că publicul va aprecia ceea ce fac și spre ce tind”, a declarat Rotari Ghenadie.

El speră ca participarea la ROMÂNII AU TALENT să-i aducă colaborări cu diferiți artiști din lumea muzicii românești.

„Faptul că am ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT reprezintă deja o schimbare în viața mea și cred că experiența care va urma îmi va aduce ulterioare schimbări în viață și îmi voi putea realiza visul”, a spus finalistul ROMÂNII AU TALENT.

Mentalistul Vlad Grigorescu a cucerit publicul din primele momente când a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Încă din etapa preselecțiilor de la ROMÂNII AU TALENTel și-a demonstrat abilitățile.

„Când aveam 6 ani, tata a venit la mine, mi-a arătat un nasture, l-a strâns în pumn și l-a făcut să dispară. Apoi m-a pus să mă caut în buzunarul de la spate și acolo am găsit nasturele. Tata nu este magician. Știa și el trucul ăsta și a vrut să mă țină ocupat. M-a ținut ocupat toata viața”, a povestit Vlad Grigorescu.

Susține că a venit la ROMÂNII AU TALENT pentru că vrea să arate că magia nu înseamnă doar trucuri. „Trucuri pot face toți. Magia este o formă de artă prin care se pot spune povești și se pot transmite mesaje și emoții. Magicianul nu trebuie să fie un personaj care e arogant pentru că el știe cum se fac niște trucuri. Magicianul trebuie să fie un entertainer, să aibă ceva de transmis. E ca la filme. Cele bune au multe substraturi”, a spus finalistul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Corul „Fiat Lux” din Oradea este format din 25 de tineri cu vârste cuprinse între 13 și 22 de ani. „Fiat Lux” înseamnă în traducere din limba latină „Să fie lumină” Corul a fost înființat în anul 2005, cei mai mari din grup au stat la baza formării acestuia. „Totul a început când am primit o invitație la un concert de colinde și am pregătit pentru acest eveniment câteva din frumoasele noastre colinde tradiționale. După succesul avut și după bucuria provocată publicului la acel concert, am hotărât să continuăm repetițiile și iată că suntem aici, în formula actuală”, au spus componenții corului „Fiat Lux”.

Pentru membri acestui cor show-ul ROMÂNII AU TALENT reprezintă o oportunitate „de a-i bucura pe cei de lângă noi și mai mult decât am făcut-o până acum, în drumul nostru spre maturitate”. „Participarea noastră la ROMÂNII AU TALENT este și o modalitate prin care activitatea corală are rațiunea de a fi inclusă într-o alternativă de activități pentru generațiile tinere. Este o ocazie de a deveni mai buni, prin competiție. Cu siguranță experiența aceasta ne va aduce în fața unor altfel de provocări, ne va deschide noi orizonturi, ne va face mai fericiți”, spun cei ajunși în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Trupa de dans WhoGonStopUs și-a câștigat locul în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT. Trupa s-a înființat în toamna lui 2011, „din dorința de a schimba ceva în lumea dansului urban și pe scena din Romania, și din pasiunea și dragostea pentru dans”.

Au ales să vină la ROMÂNII AU TALENT pentru că, spun ei, iubesc dansul. „Vrem să le arătăm românilor că ne leagă nu doar dansul ci și prietenia. Avem ceva de arătat celor din jurul nostru, ca și aici în spatele artiștilor există viață”, spun finaliștii.

ROMÂNII AU TALENT reprezintă pentru ei o șansă inedită și un pas în viața și cariera fiecrăia dintre ei. „Tot timpul ne spunem între noi că putem și suntem capabili să schimbăm ceva, să creem ceva, ceva care să placă, ceva care să te impresioneze, ceva care îl faca pe cel din fața noastra să simtă pentru un moment ce simțim noi, asta înseamnă să iubești și să vrei la rândul tău să împărtășești”, susțin dansatorii.

Diana Căldăraru este adolescenta care a impresionat prin calitățile sale vocale, dar și abilitatea de a cânta la pian. „Când am împlinit 2 ani, părintii mei și-au dat seama că am ureche muzicală pentru că începusem să fredonez în casă tot ce auzeam la radio. Mai târziu pe la 3 ani mama a rugat o cunoștiință să se ocupe de mine, să mă învețe cântecele pentru copii. Am făcut și o înregistrare la un studio local cu melodia ,”În ogradă”, pe care o am și acum înregistrată”, povestește Diana.

„Urmăresc această emisiune de la prima ediție. Stau cu sufletul la gură și urmăresc fiecare concurent. ROMÂNII AU TALENT este șansa pe care mi-a dat-o Doamne – Doamne și n-aș vrea s-o ratez”, susține finalista ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Alexandru Minculescu și Andra Păcurar sunt tinerii care au urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și au impresionat prin dans sportiv.

„Ne-am decis să participăm și să ne încercăm norocul la ROMÂNII AU TALENT din dorința de a promova dansul sportiv. Pentru noi, ROMÂNII AU TALENT înseamnă o nouă șansă de a câștiga experiență și, de ce nu, un premiu”, spun la unison cei doi dansatori.

Ana Munteanu este artista care poate modela nisipul. Concurenta a impresionat juriul și publicul prin talentul ei de a spune povești folosindu-se de nisip. „Arta e tot ce am. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Fară artă nu există sens, nu doar în viața mea, dar și în univers. Totul e artă, de la cel mai mic atom al corpului nostru pâna la nebuloasele cerești, totul e arta, dar mai depinde din ce unghi privești”, este de părere concurenta.

Ana Munteanu spune că e artist[ă de când se știe. „De pe timpurile în care mă ascundeam sub masa de la bucatarie și ‘pictam” pe tapetele din cameră. Ocupația asta a durat până a dat mama de ‘capodoperele” mele și atunci a făcut un lucru pe care puțini parinți ar face-o: în locul unei mustrări ca la carte, mama a înțeles vocația mea și m-a înscris la un cerc de creație cu specialitatea desen, după care am plecat la Liceul Republican de Arte Plastice „Igor Vieru”. De aici a început călătoria mea în ceea ce era sa devină sensul vieții mele – pictura de șevalet”, a povestit Munteanu, care este finalistă ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Arta fără spectatori e ca o simfonie în care cineva cânta cu un instrument dezacordat, susține Ana Munteanu. „Ăsta este motivul pentru care am și venit la ROMÂNII AU TALENT: pentru a arăta spectatorilor frumusețea artei și că ceea ce la prima vedere pare o joacă de copii, o joaca în nisip, poate deveni artă”, a mai spus finalista ROMÂNI AU TALENT, SEZONUL 3.

Camelia Duță a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a dansat step. „Am decis să particip la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT în urma vizionării emisiunilor pe internet. M-am gândit că pot face acest lucru”, a spus tânăra, care este spălător auto.

Pentru aceasta, prima experiență la preselecții a fost de neuitat. „Ceea ce am simțit pe scenă mi-a dat curaj să merg mai departe, să-mi urmez talentul și să-mi depășesc limitele. Participarea mea la acest spectacol mi-a schimbat percepția despre lume și despre dans. Cel mai mult îmi doresc să dansez”, spune finalista ROMÂNII AU TALENT.

Classic Beat Orchestra este grupul care a convins că merită un loc în MAREA FINALĂ de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, datorită abilității de a cânta la instrumente.

„Classic Beat Orchestra este singura trupa din România creata din dorința de a readuce muzica clasică în actualitate, de a demonstra că aceasta poate suna și ‘altfel”. Atât de ‚altfel” încât să te surprindă prin pasajele de muzică clasică reinterpretate într-un stil nou, energic și captivant.

Sub deviza ‘Light up the classics!”, avem curajul să-i așezăm pe Bach, Beethoven și pe Rachmaninoff față în față cu puterea tobelor și energia ritmurilor moderne. Și pentru ca totul să fie și mai original, avem și compoziții proprii în același stil de mix între sonorități clasice și modernism”, se descriu în câteva cuvinte membrii trupei Classic Beat Orchestra.

Bogdan Olteanu a ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 datorită talentului său de a realiza picturi glitter. Olteanu a venit cu voință, dar și cu o poveste. „O boală a copilăriei mi-a afectat auzul, la început mai puțin, dar în timp s-a agravat încet, încet. Medicul mi-a recomandat o proteze auditivă și mutarea în prima bancă. Acest lucru m-a marcat și în timp „, povestește Bogdan Olteanu.

Și-a descoperit pasiunea pentru pictură în școala generală și a fost la cercul de pictură de la Palatul Copiilor. „Pictam, ca și la școala, diverse teme, nimic interesant, după părerea mea. Un singur lucru mi-a captat atenția. Erau copii care pictau și pe pânză. Mi-am dorit și eu să fac asta. Talentul meu nu știu de unde vine și unde se termină. El există și îmi hrănește imaginația, curiozitatea și setea de cunoaștere. Doar ‘imaginația este ultima limită”, dupa cum spunea Einstein. Dau viață ideilor și creez lucruri care pentru mine sunt frumoase. Am făcut o pasiune pentru frumos”, spune finalistul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Mircea Palamari a convins că merită un loc în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT datorită mișcărilor sale speciale. Concurentul a ajuns în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT dansând precum un robot.

ROMÂNII AU TALENT reprezintă o oportunitate de a mă afirma și de a arăta lumii că sunt în stare de a impresiona prin dansul meu. Acesta este oglinda sufletului meu, reflectând emoțiile și trăirile prin mișcare. Aștept de la acest proiect o mulțime de emoții pozitive”, a spus concurentul.

Icobeț Bruno a cucerit juriul și publicul încă de la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT. Bărbatul și-a câștigat dreptul de a ajunge în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT cu talentul deosebit de a dresa nu unul ci trei câini.

Mihai Petre, cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT, a spus încă de la preselecții că își dorește ca Iacobeț Bruno să ajungă în FINALA de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, și chiar să câștige acest show. Finalistul, împreună cu cei trei câini ai săi, a arătat tuturor românilor ce înseamnă disc dogging.

„Participarea noastra la ROMÂNII AU TALENT va fi un manifest pentru educație canina și umană în același timp. Nu sunt profesionist și nu îmi câștig existența cu câinii. Sper, în schimb, ca viața telespectatorilor și a câinilor acestora să ia o nouă turnură, așa cum s-a întâmplat cu mine când l-am văzut pe Ron Watson”, a declarat finalistul de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Acrobații Florea au ținut atât juriul cât și publicul cu sufletul la gură cu numărul pe care le-au pregătit atât în preselecții, cât și în semifinala ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

Numele trupei este ales după numele de familie a doi dintre membri, liderii trupei: Antoaneta Stoica, fostă Florea și fratele ei, Alexandru Florea. Sunt toți din București. Frații Florea fac gimnastică de la vârsta de 5 ani, dar și ceilalți membri ai trupei au fost sportivi.

„Ne antrenam în jur de trei ore pe zi. Ne dorim ca în viitor să cucerim un trofeu la cel mai mare festival de circ din lume: Monte Carlo”, spun acrobații.

Eduard Andrei Sandu a făcut sala să râdă cu lacrimi ori de câte ori a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT. Ventrilocul a convins în prima etapă juriul de la ROMÂNII AU TALENT și ulterior și publicul că merită un loc în FINALA ROMÂNII AU TALENT.

„Vreau ca oamenii să înțeleagă că dacă apare o păpușă pe un afiș, nu e un spectacol exclusiv pentru copii. Cred că această emisiune îmi va schimba viața prin faptul că mă aduce în fața oamenilor și, bineînțeles, dacă eu o să am o prestație nu bună, ci foarte bună, atunci sunt sigur că mă vor aștepta o mulțime de lucruri minunate. La noi acest lucru e foarte nou, e un tărâm neexplorat și de aceea e destul de greu la început, dar sunt sigur că după ROMÂNII AU TALENT lumea o să vină la spectacole mult mai mult decât vin în momentul de față”, crede finalistul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3.

FINALA ROMÂNII AU TALENT a fost transmisă ÎN DIRECT de ProTv, începând cu ora 20.30. În ultima ediție a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3 cei 15 concurenți rămași în show au luptat pentru titlul de cel mai talentat român și pentru premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
BREAKING NEWS. Va fi sau nu RETRAS Cătălin Cîrstoiu
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Știința confirmă: îmbrățișările pot alina durerea, anxietatea și depresia!